Отвратително! Студентка по медицина накълца майка си, изкъпа се, а после… СНИМКИ

21-годишната Анна Лейкович, студентка по медицина и известен влогър от Молдова, бе задържана от полицейските власти в Комрат за жестокото убийство на собствената си майка.

По данни на разследването момичето е използвало кухненски нож, с помощта на който разрязал на парчета различни органи от тялото на жертвата, включително сърцето и белите дробове. От обвинението допълниха още, че Лейкович е била под влиянието на наркотици, когато извършила тежкото престъпление.

Преди да извърши убийството двете се скарали, като майка ѝ настоявала дъщеря ѝ да потърси медицинска помощ, за да преодолее наркозависимостта си.

След като извършила престъплението, Лейкович се изкъпала, за да отмие кръвта от себе си, след което излязла да се види с гаджето си и техни общи приятели.

В понеделник съдът постанови постоянно задържане под стража. Предстои да бъде насрочена и дата за начало на съдебния процес. В случай че бъде призната за виновна Лейкович я чакат между 15 и 20 години лишаване от свобода или доживотен затвор, информират световните агенции.