Възрастен грък забремени 16-годишно момиче от дом за деца сираци в Хаджидимово

Кадър toppresa.com, възрастният мъж позира с непълнолетната си “любов”, която сега е бременна от него!

Драма с непълнолетно момиче в Хаджидимово.

Възрастен грък е забременил 16-годишно момиче от дом за деца без родителски грижи! Драмата потресе град Хаджидимово, където последно работил Паблос К.

Връзката му със сирачето лъсна и от снимки, на една от която гъркът е захапал ухото на момичето

Свалячът, който спокойно може да е дядо на тийнейджърката, имал връзка с момичето, което доскоро живяло в дома за сираци в Гоце Делчев.

За съжаление, институцията е закрита и в момента девойката е преместена в дом във Видин, предаде „Топпреса”.

Според публикация на регионалния вестник в момента Кортидис тормозел детето да си мълчи за бременността, като обещавал да признае бебето, в което нейните приятели се съмняват.

Бившите работодатели на гръка в цеха за дограма Хаджидимово, обяснили, че бил уволнен скоро именно заради драмата. „Търсеше ми пари, за да запуши устата на момичето. Като разбрах за какво става въпрос, го изгоних веднага…”, коментира собственикът на цеха.

„Аз помагах на момичето. Тя е добро, но наивно дете. Този я лъжеше, че ще имат истинско семейство, за което тя мечтаеше, повярва му и му се отдаде. Сега е в депресия. Иска да се самоубие, но съм спокоен, че е в дом във Видин и с нея работят психолози”, обясни източникът.

Цялата история в https://toppresa.com/225499/toppresa-com-%d0%bf%d0%be-%d1%81%d0%bb%d0%b5%d0%b4%d0%b8%d1%82%d0%b5-%d0%bd%d0%b3%d1%80%d0%b0%d0%bd%d0%b4%d0%b8%d0%be%d0%b7%d0%b5%d0%bd-%d0%bf%d0%b5%d0%b4%d0%be%d1%84%d0%b8%d0%bb%d1%81%d0%ba