Извънредни новини за кървавата баня с 3 трупа във Варна, източници от разследването разкриха, че…

Разследването на тройното убийство във Варна в апартамент на улица „Македония“ 105 продължава. Засега се потвърждава версията, че наемателят на апартамента, бизнесменът Димитър Големанов е застрелял приятелката си ДилянаТ., на 23 години и шведския поданик Нико Л., след което се е самоубил, съобщиха източници от разследването, цитирани от БНР.

Очакват се резултатите от балистичната експертиза, които трябва да потвърдят първоначалната версия.

Припомняме, тежкото криминално престъпление разтърси морската столица на 9 декември. Няколко огнестрелни оръжия – газов пистолет, преправян за бойни патрони, автомат, както и множество боеприпаси откри полицията в апартамента, в който бяха открити трите трупа. Името на Димитър Големанов се свързва със сдружение „Еко парк-Галата“, на което той е председател.

През лятото на тази година жители на кв. „Галата“ се вдигнаха срещу предстоящо решение на общинските съветници за безвъзмездното отдаване на 50 декара земя, бивш военен имот в Галата, на сдружението на Големанов и решението беше отложено.  Тогава Големанов каза, че иска да облагороди района на бившето поделение, в което той е служил.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ