Предсказание на Нострадамус: В Третата световна война Европа ще бъде завладяна от….

Изследователи са открили в катрените на Нострадамус споменаване за разгръщането на Третата световна война от държавите. Средновековният предсказател е описал предстоящи събития, които ще доведат до началото на мащабен военен конфликт между страните, съобщават световните издания.

Учените са изследвали катрен, написан от средновековния гадател, и са открили редове, които вероятно показват началото на глобалните събития.

Така например те са открили в пророчеството на Нострадамус указание за това, че инициаторът на Третата световна война ще стане „източен крал“, узурпиращ властта в Европа.

Освен това Нострадамус на два пъти споменава тези събития в своите пророчества, но както обикновено не посочва конкретни дати.

Нострадамус в катрените разкрива важна верига от събития, която започва в момента, когато на Земята настъпи катаклизъм, провокиран от космическо тяло, приближило се към Земята. Когато това се случи, цяла Европа ще бъде завладяна от китайско-източната армия.

За съжаление изследователите не са открили други каквито и да е подсказки, които да хвърлят светлина върху обезпокоителните пророчества на Нострадамус и да дават и най-малка представа за какво става въпрос в тях.

По времето, когато Нострадамус е живял, визията за света е била съвсем различна, например Русия не е била смятана за източна държава и е отнасяна към северните държави.

Превод и редакция: