Кралица на красотата е намерена убита, а основният заподозрян е…

В Бразилия започна процесът срещу 31-годишен мъж, който от ревност извърши ужасно престъпление. Рафаел Фернандес Родригес уби бившата си любовница – кралицата на красотата Кимбърли Карън Мота де Оливейра. Момичето решило да се раздели с приятеля си, но той не издържал.

На 10 май Карън написала нежна публикация на майка си в Instagram и спряла да общува.

На следващия ден семейството отишло в дома й, за да разбере какво се е случило, но момичето го нямало никъде. Тогава полицията се включила в издирването, пише The Sun.

Скоро тялото на кралицата на красотата било намерено в апартамента на Родригес, заедно с оръжието на убийството – нож. Измъчван от ревност и негодувание, бившето гадже отнело живота на любимата си, която не искала да бъде с него и избягат заедно. Момчето било открито близо до границата с Венецуела три дни след убийството – той се криел в импровизирана хижа. Според служителите на реда нарушителят щял да се укрие в чужбина.

22-годишната учела за зъболекар и планирала да се състезава за титлата кралица на красотата на своя щат. Родригес от Сао Пауло се преместил в Манаус през 2017 г., за да работи в местния трудов съд. Срещнал Кимбърли в нощен клуб.

Осем свидетели по делото трябва да дадат показания в съда. Ще бъде предоставено и становище дали извършителят страда от психични разстройства. Разследващите казаха на местните медии, че не смятат убийството за умишлено, а извършено в състояние на страст.

Превод