АСТРОПРОГНОЗАТА на Анжела Пърл за седмицата: ОВЕН, ще разгърне потенциала си! РАК, късметът ще дойде! ВЕЗНИ, започва светъл период!

Хороскопът на топ астрологът Анжела Пърл за седмицата

Овен

Овенът е в списъка на най-ярките знаци на зодиака. Звездите и планетите ще помогнат на тези хора да разгърнат своя потенциал и да угодят на всеки. Тази седмица мнозина ще могат да победят самотата, но не бива да се потапяте напълно в любовта – трябва да оставите време за работа, домакински задължения и срещи с любими хора.

Телец

В средата на тази седмица много Телци ще трябва да се сблъскат със странното усещане, че всичко ще рухне.

 Всъщност тези натрупани негативни мисли ще започнат да приемат физическа форма и да контролират съзнанието на Телеца. Трябва да си почивате повече и да не си позволявате да мислите за лоши неща. 

Близнаци

Близнаците ще имат късмет в работата и бизнеса тази седмица. В същото време Близнаците може да имат проблеми на любовния фронт. Тези хора трябва да се постараят, за да привлекат любов и да укрепят брака си. Всеки, който търси сродна душа, трябва да стане по-внимателен. Не всички красиви и привлекателни хора са подходящи за ролята на любим човек.

Рак

Раците започват време, когато късметът ще дойде и си отиде непредсказуемо. Това е много нервна и необичайна седмица, която ще се хареса на любителите на ярките емоции. За да не загубят постигнатите резултати по-рано, Раците трябва да използват прости начини за повишаване на самочувствието . Късметът ще се отвърне от тези, които вярват, че не са достойни за него.

Лъв

Това е благоприятно време за пътуване, търсене на нова работа, командировки. Възможно е обаче в събота всичко да се обърка. Ако това се случи, Лъв трябва да се възползва и да подобри живота си . Като цяло тази седмица плановете могат внезапно да се разпаднат, така че е най-добре винаги да имате резервен вариант. 

 Дева

Девата е един от петте знака на зодиака с ярка аура . Други ще бъдат привлечени от такива хора. Просто трябва по-често да правите добри дела, да изпълнявате обещанията, дадени по-рано. Девите ще имат реална възможност да станат лидери, да укрепят авторитета си сред колеги и приятели. Много хора ще започнат да следват примера им, особено тези, които са по-млади от тях.

Везни

Везните трябва да излязат от  зодиакалната зона на комфорт . Не можете просто да седите и да чакате. Трябва да действате. Звездите тази седмица ще ви помогнат да спестите енергия и да я увеличите. От 15 до 19, включително, за Везните ще има много светъл и благоприятен период, в който не можете да оставите нещата за по-късно.

Скорпион

В понеделник и събота Скорпионите могат да имат проблеми или натрапчиви мисли. Психическите съвети ще помогнат на Скорпионите да се отърват от всичко това в най-кратки срокове. Астроложката препоръчва на Скорпионите да действат в обичайния си ритъм, без да отлагат нищо за по-късно.

Стрелец

Астроложката съветва Стрелеца да се постарае повече, за да избере най-доброто време за работа, а след това да си почине. Сега е много важно да направите това, което е поставено на заден план. Идва период, в който трябва да решите най-трудните проблеми, за да влезете в новата година без излишни притеснения.

Козирог

Като цяло тази седмица ще бъде идеална за трудна монотонна работа. По-добре е Козирозите да заобикалят непоисканите съвети на други хора. Също така е много важно да бъдете внимателни като цяло, когато работите с токсични хора. Астроложката съветва да се запознаете с  признаците на положителна и отрицателна човешка енергия . Това ще улесни разбирането на кого трябва да се вярва и на кого не.

Водолей

Смяната на обстановката, преместването и пътуването има много добър ефект върху енергията на човека . Водолеите трябва да използват това, за да развеселят. Може да е време да посетите родителите си или близки приятели. В любовната сфера Водолеят ще се нуждае от увереност.

Риба

Рибите ще могат да направят живота си по-светъл. За да направят това, те също трябва да правят любовни неща. По-близо до уикенда можете да бъдете активни в търсене на сродна душа. Всеки, който вече има връзка, ще трябва да прекара възможно най-много време с любимия човек. Можете да посетите нови интересни места. Това ще помогне да се победи отрицателната енергия .