Ето първото интервю на Хепи Ванче след финала на Фермата-Бях на 11, когато мама замина

През детство, белязано от изпитания, е минала победителката в шестия сезон на „Фермата“ Ваня, призна самата тя пред bTV.

Бъдещата стюардеса е израснала в отстъствието на майка си, а емоционалната липса я превърнала в боеца, когото зрителите видяха на финала на риалитито.

„Бях на 11 години, когато мама замина да работи като физиотерапевт в Кувейт. За мен се грижеха татко и баба.

Това ме направи силна“, разказа през сълзи симпатичната брюнетка.
В решаващия сблъсък за приза, Ваня, която всички наричат Хепи Ванче заради вечната й усмивка, премери сили с амбициозни съперници – с президентския гвардеец Калоян, със строителя Боби и с пчеларката Надя.

Тя показа огромна издръжливост, бързина и съобразителност на снежния планински терен, където се проведоха битките, спечели 48 процента от вота на зрителите и заслужено взе голямата награда от 100 000 лева.

„Гордея се със себе си. Без кураж няма слава“, каза Ваня, след като стана №1. Стюардесата е втората жена в историята на „Фермата“, стигнала до върха. Миналата година първа се класира конярката Веселка.

Тазгодишният финал, в който претендентите за приза показаха феноменална сила на духа като се катериха по въжена стена, пълзяха в лабиринт, стреляха с лък, лазиха в снега, падаха по заледеното трасе и висяха на хоризонтална греда с часове при минус 15 градуса, предизвика рекорден зрителски интерес.