Ето от кого чака близнаци Ева Веселинова СНИМКИ

В началото на декември Ева Веселинова хвърли бомбата, че е бременна с близнаци и насочи с мълниеносна сила вниманието в публичното пространство върху себе си.

Бившата репортерка на Гала ще стане майка след няколко месеца и все още упорито крие кой е бъдещият татко. Тайната й обаче, явно не е достатъчно грижливо пазена, защото вече стана ясно кой е този загадъчен мъж.

Става дума за доста по-възрастен от блондинката грък, с когото Веселинова поддържа интимни отношения от няколко години, пише „Уикенд“.

Според изданието последният си рожден ден – на 29 август, когато Ева чукна 36 години, отпразнувала на остров Корфу именно в компанията на богатия баща на децата си. След това тандемът опрашил за друга островна ваканция – този път на Санторини, където живеят родителите на бившата коментаторка в „На кафе“.

Според слухове, тиражирани в публичното пространство, анонимният за широката публика баровец преди време купил просторен апартамент на изгората си в елитен столичен квартал. Все още не е ясно дали той е семеен, като според някои от години е разведен и дори е щастлив дядо на внучета. Вероятно заради смущаваща възрастова разлика, Ева предпочита да не го показва в обществото./