Съвпадът на Юпитер и Сатурн отваря нов съдбоносен портал! Ако сте Овен, Телец и Близнаци каквото си пожелаете ще се сбъдва!

На 21 декември 2020 г. ще настъпи свързването на две небесни тела – Юпитер и Сатурн в знака Водолей. Това е голямо събитие за астрологията и задава тон за следващите 20 години живот на планетата. Тази връзка е специална, тъй като се среща в един от ключовите знаци на Зодиака – Водолей.

Безграничният Юпитер и ограничителният Сатурн правят странни схеми. Когато те комбинират своите парадоксални сили, това може да доведе до перфектните контрол и баланс. Предприемчив, умел Юпитер иска смело да скочим в приключение. Предупредителният, стабилизиращ Сатурн осигурява структурния план, за да гарантира, че не залагаме спестяванията си от живота на някакво рисковано начинание. Юпитер е газта; Сатурн е спирачките. Очевидно имаме нужда и от двете, за да стигнем докъдето искаме и заедно, те могат да ни доведат до перфектната скорост.

Съвместната връзка на Юпитер и Сатурн през 2020 г. ще повлияе на знаците на зодиака. Възможни са промени в съдбата, в личния живот, можете да опитате късмета си и да привлечете богатство и семейно благополучие. Всички мисли в този период могат да се материализират.

Влияние на Сатурн и Юпитер върху Овен, Телец и Близнаци

Овен

Представителите на тази зодия по време на влиянието на Юпитер и Сатурн могат да бъдат много уверени в себе си, лесно да постигат успех и късмет в живота си. Можете да си пожелаете – и те определено ще се сбъднат.

Телец

Планетите Юпитер и Сатурн могат да повлияят на Телеца, те ще им дадат сила и възможност да започнат нещо ново и по-интересно в живота си. В личните отношения ще има хармония и положителни емоции.

Близнаци

Периодът на влияние на Юпитер и Сатурн ще се отрази в кариерата. Решете всички проблеми, свързани с финансите. Ще има възможност за промяна на имиджа и мястото на работа.

Влияние на Юпитер и Сатурн върху Рака, Девата и Лъва

Рак

Те ще започнат да планират бъдещето. Възможни са нови познанства и предложение за брак.

Лъв

Влиянието на Юпитер и Сатурн ще се отрази на Лъва, ще се появи умора, но и желание за прекарване на време с любим и скъп човек.

Дева

По време на движението на двете планети Девата ще иска да се отърве от натрапчивите хора, които често задават глупави въпроси. Късметът и успехът ще ги последват.

Влияние на Юпитер и Сатурн върху Везни, Скорпион и Стрелец

Везни

Всичко, за което представителите на тази зодия мечтаят, ще се сбъдне. Ще има възможност да си намерите нова, високоплатена работа и да постигнете късмет в личния си живот. Почивката, както и прекарването на времето заедно с близки и хора, скъпи на сърцето, ще донесат дългоочаквания успех.

Скорпион

Подходящ момент да се справите със собствения си вътрешен свят. Смяната на имиджа ще донесе успех и положителни емоции. Ще бъде възможно да се реши проблемът с финансите.

Стрелец

Представителите на тази зодия ще могат да избягват трудности по пътя. Ще бъде възможно да сбъднеш мечтите и да се притечеш на помощ на познати хора в трудни моменти.

Влияние на Юпитер и Сатурн върху Козирози, Водолей и Риби

Козирог

Подходящ момент за подобряване на здравето. Не променяйте навиците си. Късметът ще ви последва.

Водолеи

Приятели, роднини и близки до сърцето ще помогнат да се избегнат трудностите по пътя. Ще има възможност да се намери добре платена работа.

Риба

Ще се предизвика невероятен вътрешен растеж, но подобно на спящите семена, покълнали под земята, това е астрологична „зима“ и може да отнеме време, докато усилията да дадат плод. Дотогава вашата задача е да изчистите всичко, което вече не ви служи. Всичко, за което хората мечтаят, ще има положително въздействие върху бъдещето.