Андреа с изцепка след загубата на Кобрата СНИМКА

Жената до Кубрат Пулев, певицата Андреа, изгледа отблизо двубоя на Кобрата с Антъни Джошуа за титлите в тежка категория на Световната боксова асоциация, Световната боксова организация (WBO), Международната боксова федерация (IBF) и Международната боксова организация (IBO). 

Тя бе на трибуните в зала „Уембли“ по време на зрелището. 

Блондинката изрази мнение, че българите трябва да се гордеят, въпреки че Пулев бе нокаутиран в 9-ия рунд. И направи доста любопитен и противоречив коментар относно представянето на двамата боксьори.

 

„Беше хладнокръвен, беше много подготвен, беше много спокоен и това е много важно в спорта и в бокса. Така мисли по-правилно и има много добра преценка. Той имаше абсолютната преценка, прецени няколко пъти Джошуа и то си пролича как го нацели.

Подготовката е много важна, но късметът също играе голяма роля. Той наистина се представи уникално. Аз съм много горда с него. Мисля, че цяла България трябва да се гордее с него. Три пъти вече е претендент за световната титла. Той доказа, че за българите няма прегради. Горда съм с него и съм сигурна, че, ако неговият баща беше жив, щеше да бъде горд с него“, каза Андреа след мача

„Благодарение на Кубрат успях да бъда тук и се радвам, че бях на този зрелищен мач. Много се гордея с него. Той се би лъвски. Доказа се, че е по-добрият от двамата. Просто нещата бяха на шанс. Издържа толкова много рундове. Според мен, имаше 2-3 пъти, в които така го разлюля, че Джошуа беше нокаутиран“, изцепи се тя.

Андреа заяви, че е говорила с Пулев минути след поражението. Той се е чувствал добре и е бил спокоен.

„Той е много позитивен човек и е минал много в своята кариера. Първата загуба е едно, втора е съвсем различно. По друг начин ги приема нещата. Когато човек прави нещо голямо… Не само аз трябва да го подкрепям! Всички българи трябва да го подкрепят!“, каза тя.