Папи Ханс с разтърсваща изповед за сексуалната си ориентация и голяма трагедия в живота му!

Изключително добре ми се отрази изолацията. Това заяви изпълнителят Константин Трендафилов, известен като Папи Ханс в ефира на Нова тв.

„Като на повечето хора започнах с идеята, че ще се развия в 100 области и завърших с лека депресия и обърканост, които не съм изпитвал никога. Добре, че ги превръщам в творчески материали“, уточни той и добави, че въобще не е в депресия, само така се изразява.

„В момента имам чувството, че хората се нуждаят от нещо, което не се взима насериозно и е забавление. Новото ми парче е идеално за такъв печален момент“, каза Папи Ханс.

„В понеделник е едва третия ми юбилей. Ще си подготвя кратка реч на телефона. Ще пия за това да има още юбилеи“, добави изпълнителят.

„Пристрастен съм към живота, винаги казвам, че имам най-добър живот и не искам да свършва“, каза още той.

Запитан за смъртта на баща му и появата на нов член на семейството му в една и съща година, Папи Ханс каза: „Не обичам да говоря за тези неща все едно съм единственият човек, на когото се случват“.

„Това е кръговратът на живота – хора си отиват, други се раждат. Това е потокът на живота. За хората, които не са тук, съм щастлив за моментите, които сме имали. За тези, които сега се появяват, съм нетърпелив за това, което ни предстои“, каза той.

„Някои хора пускаха грешни твърдения за моята сексуална ориентация. Аз не се заканих, а ги осъдих, спечелих си делото“, добави изпълнителят.

Запитан кой е човекът до него, Папи Ханс отвърна: „Откровено мразя начина, по който превръщайки отношенията в медийни, това опорочава нещата. Само мога да кажа, че съм изключително щастлив, както никога не съм бил“.