Антон Тодоров попиля Радев: Фигурант, безделник, празнодумец, лъжец и национален предател

Политическият анализатор и бивш народен представител от ГЕРБ Антон Тодоров написа остър коментар за президента Румен Радев. В профила си във Фейсбук Тодоров коментира, че е гавра държавният глава, който вместо да бъде разследван за измяна на Родината, да взима 15 000 лв.

на месец, плюс военна пенсия, плюс шестцифрена сума, която получи при пенсионирането си.

„Фигурант, безделник, празнодумец, лъжец и национален предател! Вместо да е в затвора за измяна на Родината, шпионаж в полза на чужда държава и опит за държавен преврат, ние му плащаме 15 000 лв. на месец, плюс военна пенсия, плюс шестцифрена сума, която получи при пенсионирането си!!! Това е най-гнусната гавра, която може да се сътвори с една нация – да плаща диш хакъ на обществен враг № 1“, написа Тодоров.

Припомняме, че Румен Радев се забърка в нов скандал, след като обяви, че парламентарните избори ще се проведат на 28 март, без да съгласува решението си с парламентарно представените партии или да вземе предвид вихрещата са пандемия и факта, че избори през март могат да застрашат живота на мнозина български граждани.

свързани новини