Извънредно! Полицията окупира култово заведение в Студентски град! Вижте какво завариха вътре! СНИМКИ

Ресторанти, кафенета и барове продължават да пренебрегват ограниченията на Здравното министерство. Оказа се, че  столично заведение гази нагло законите, пише glas.bg

Проведена е полицейска акция в „Клуб 35“. Две патрулки са спрели на задния вход на заведението, което се намира в Студентски град.

Полицаите са пристигнали по сигнал.

По първоначална информация вътре е имало около 10 души, били са скрити в задната част на заведението, става ясно от информация на Glas.bg. В клуба в момента на проверката е бли собственикът на заведението Диян Тунджев. Във въпросното заведение, както и в други заведения в столицата се допускат само подбрани хора, които влизат през задния вход, а на пръв поглед изглежда така, че заведението не работи.

Подобни сюжети имаше и в дискотеки в Студентски град, бургаския бар „Харем“, столичния „Eleven“, който пък се сдоби с акт. Заведението е било засечено да работи след полунощ, а от там се оправдаха, че ставало дума за частно парти. Пловдивското заведение „Малката Марица“ също пренебрегна заповедите на министъра и отновори врати по време на пандемията.

Какви точно нарушения е установила полицията и какво ще последва, тепърва ще става ясно.