Зловещото убийство във Варна – любовна драма на психопат с политически амбиции. Убиецът Димитър Големанов пребил и обръснал нула номер приятелката си Диляна преди да я гръмне

Зловещото убийство във Варна е дело на психопат с политически амбиции. Името на изверга, разстрелял 23-годишното момиче, чието име е Диляна, е Димитър Големанов, който бил собственик на нощен клуб за срещи на бандитски контингент.

Това научи от отлично информирани източници от разследването.

Преди страшната драма Димитър е пребил Диляна, с която е имал интимни отношения, и я е обръснал нула номер.

Момичето потърсило спасение при шведа Нико, който го закрилял и пазел. Димитър обаче проследил връзката на Диляна, нахлул в жилището, обитавано от Нико, застрелял любимата си и шведа и се самоубил.

Тъй като свидетели съобщават, че са видели човек в черно да се прехвърля през балкона на първия етаж в блока, където е станало убийството, най-вероятно това е бил Димитър Големанов. Версията, че вътре е имало още едно момиче, което е успяло да избяга, говори, че това е била приятелка на Диляна, която е била запозната с интимната й драма, и при появата на Димитър се е изплашила и е избягала. Разследващите обаче тепърва уточняват кой откъде е влязъл и кой откъде е излязъл. 

След извършеното двойно убийство Димитър Големанов се е самоубил.

Във Фейсбук името на Димитър Големанов се появява като като кандидат за общински съветник на структура с номер 67 под названието „За младите на Варна!“. Там дори е посочен негов телефонен номер, който обаче в момента не отговаря.

Разследването на зловещото двойно убийство и самоубийство, станало сутринта на 9 декември във Варна, продължава.