Хороскоп за утре 10 декември-Близнаци Хубави събития, Телец Нови придобивки

Овен
Стремеж за промяна
Очертава се като успешен и днешният ви ден. Не предприемайте излишни рискове и всичко ще бъде наред.

Вашето нежелание да стоите на едно място ще засилва стремежа ви за промяна, за пътуване. Въпреки заниманията ви с правно-икономически въпроси няма да можете да решите задоволително проблема с наследство за имот.

Телец
Нови придобивки
Съзнанието, че има какво да кажете и направите ще ви мотивира за действия, различни от планираните. Някои от семейните ще установите, че бракът им струва твърде скъпо. Опитайте да подобрите воденето на домакинството, без да увеличавате разходите. Възможни са придобивки от чужбина. Намалете консумацията на месо, все още е коледен пост, яжте повече зеленчуци.

Близнаци
Хубави събития
Събитията, които се случват с вас днес не предполагат голяма активност. Щастливи събития ще ви донесат по-голям успех и издигане в живота. Съществува вероятност от разболяване на ваш близък. Това ще наложи въздържане от светски контакти. В следобедните часове една случайна среща ви предлага възможност за нова ориентация в работата, както и намиране на нова работа.

Рак
Успех
Финансови реализации и други придобивки, идващи като отговор на усилената ви работа през изминалите дни. Ще постигнете успех в новите делови връзки и в пътувания, които ще направите с рекламна цел. Звездите ще увеличат шанса ви във финансовите операции. Пригответе се за откритите атаки на вашите колеги. На изпитание ще бъдат поставени личните ви качества.

Лъв
Емоции
Умората ви е на лице, за това не правете нищо, което изисква задълбочено внимание. Може да почувствате желание да приключите емоционална връзка, продължила твърде дълго. Не се изключва възможност за започване на любовни отношения с по- възрастен от вас партньор, с когото сте се запознали у роднини.

Дева
Повишена общителност
Днес ще успеете да свършите работа за дни напред. През този ден вашата общителност ще бъде твърде повишена, а с емоционалните си реакции ще отблъсквате другите. Изпробвайте късмета си днес, може и да спечелите. Делово пътуване вероятно ще се забави. Приятели ще ви бъдат добра компания, ако не сте планирали друго за днес.

Везни
Конфликти
Обзети сте от колебания и енергията ви е непостоянна. Конфликти с роднини ще забавят планирано далечно пътуване, което смятате за съдбоносно. Светски прояви ще ви дадат възможност да срещнете лица, които ще бъдат полезни за вашата кариера. Не обсъждайте с тях служебни въпроси.

Скорпион
Реализация
Сега е момента да осигурите финансово бъдещето си. През този ден реализацията на проектите ви ще зависи не само от личните ви усилия, но и от щастливото стечение на обстоятелствата. Доходите от собствената ви дейност ще бъдат добри. Може да се посветите на работа, свързана с увеличаване на благосъстоянието ви, както и с оформянето на документи.

Стрелец
Сложно е с парите
Бъдете по-общителни и не пренебрегвайте желанието на някого да скъси дистанцията помежду ви. Отношенията с децата ви могат да се помрачат заради приятелския им кръг. Жаждата за удоволствия може да попречи на печеленето на пари. При вас е възможен съвместен бизнес с близки роднини. Не предприемайте никакви промени във връзка с жилището си.

Козирог
Внимавайте за загуби
Без да си давате сметка се бъркате в делата на някого и рискувате да си навлечете сериозни неприятности. Прекалените разходи за жилищни нужди, както и спекулациите с недвижими имоти могат да доведат загуби. Не си и помисляйте да ипотекирате жилището си, въпреки че в момента родителите ви може също да се нуждаят от пари. Сдържайте нервите си, хората не са ви виновни.

Водолей
Задоволявате желанията
Ако сте недоволни в службата, днес ви се отдава шанс да се наложите и издигнете, като докарате до успешен завършек нова сделка или договор. Звездите ще ви дадат приятелство с по-възрастни лица, предимно от другия пол. Ще задоволите желанието си за срещи у дома, канейки приятели на купон. Не е изключено да започнете интимна връзка. За да си осигурите по-добър успех инвестирайте в области, за които промените са характерни.

Риби
Промени
Денят ще ви предложи изненади, повечето от които ще ви се харесат. С вашата чувствителност излишно ще реагирате на мнението на околните. Планирано пътуване може да се отложи за неопределено време. Ако направите промяна на местоживеенето си, може да привлечете бедите към себе си. Възможно е пилеене на средства при търсенето на подходящо жилище.