Елица смени Стунджи със 17-години по-млад от нея Аполон – вижте двойката (Снимки):

Навремето те бяха една от любимите звездни двойки у нас – музикантите Елица Тодорова и Стоян Янкулов. За съжаление пътищата им отдавна се разделиха, а красавицата с коса на русалка междувременно смени няколко партньора в живота си.

Последното ѝ гадже , обаче, привлече вниманието на светските клюкари, защото е с цели 17 години по-млад от нея и красив като Аполон . 

Звездата на „Евровизия“ описва новата си изгора като спортист, професионален фитнес инструктор и мотиватор.

На това описание сред приятелите й във Фейсбук отговаря Денис Никифоров, а профилите на двамата са пълни с техни общи снимки, от които личат силните чувства помежду им.Певицата през септември навърши 43 години, а той едва на 26.

Елица Тодорова гадже

Освен това, което тя издаде в предаването „На кафе“, той се описва в социалните мрежи още като учител по рейки, актьор, управител и преподавател в театрална школа, журналист. Роден в Благоевград, но живее в София, където Елица има апартамент.

Елица разкрива, че за първи път го е видяла на плажа в родната си Варна и останала очарована. „Беше като Аполон“,  категорична е тя.  Две седмици по-късно, на същото място двамата се запознали официално, а изглежда и свалката между тях е протекла със същата бърза скорост.

Певицата е известна че след раздялата й с по-възрастния Стунджи проявява интерес към по-млади от нея мъже.

Елица и Стундж

Още се носят легенди за мимолетната й връзка с Криско, а навремето медиите ѝ приписаха авантюра и с Венци Венц. 

Елица и Криско