Невена Цонева призна защо е пяла, часове след като е погреба починалия си от К-19 баща

Това шоу е много различно от всички формати, в които съм участвала, защото е загадъчно, скрито, можеш да си това, което не си. Единственият дискомфорт е, че трябва да лъжеш. Не можах да измамя най-близките си. Това заяви в ефира на Нова телевизия Невена Цонева, която бе в образа на Булката в предаването „Маскираният певец“.

„Алекс Раева се усети първа, че съм аз. Булката вече ми е прякор, викат ми „Булче“. Сраснах се с този костюм. Беше много хубаво и това беше преживяване, а не просто участие във формат за реклама“, каза тя.

Виктор Николаев и Лора Инджова попитаха дали Цонева иска да разкаже нещо за голямата загуба, която е претърпяла по време на риалитито. припомня, че певицата погреба баща си, който почина от коронавирус. 

На финала на шоуто, след като маската на Булката падна, . 

„Не искам да коментирам личния си живот. Ще кажа само, че този период ме научи за много неща и ме изгради точно заради това. Аз се радвам, че го направих, че излязох на сцената. Сторих го и заради баща си“, заяви Цонева. 

„Баща ми е музикант. Благодарение на него започнах да пея. Първият път, в който излязох на сцената, трябваше да изпея песен на Глория и когато си чух гласа от уредбата, се шокирах и си седнах на масата сърдита, а баща ми доизпя песента“, разказа тя. 

„Преди не се харесвах, бях пълничка, нямах самочувствие. Детето ми си има път, умишлено не го показвам в медийното пространство. Той ще реши ще става ли популярен и с какво“, разкри певицата. 

„Много харесвам Баба Яга. Още от началото бях убедена кой кой е. По-добре да не ме вкарват в детективския панел, много съм добра, ще разкрия всички още в първия епизод“, категорична бе Цонева.