СКАНДАЛ: Емануела попиля Цитиридис: Бледо копие, цялото ти псевдо шоу е провал със срамно нисък рейтинг (СНИМКА)

Фолк певицата Емануела срина със земята Николаос Цитиридис и хората му. Зеленооката изпълнителка скочи на водещия заради подигравките с нея в предаването му. Снощи, заради контакт на комедианта със заразен от коронавирус, шоуто му бе свалено и на негово място бяха излъчени откъси от стари предавания.

<

На Емануела й кипнало, след като редакторите избрали да излъчат за втори път подигравателния анализ на Цитиридис за нейна публикация за поголовното чипиране от миналия месец.

Във въпросния статус, копиран от Киро Скалата, се казва, че при спечелването на президентските избори в САЩ от Джо Байдън „ще започне насилствено чипиране, иначе няма да имаме достъп до къща, кола, компютър, храна и вода.
Също така ще стартира ваксинация, която ще скопява децата и те ще умират от рак в ранна детска възраст. НАТО ще убива всеки от нас, който иска свобода и права, няма да имаме право на деца чрез химическо скопяване и ще има насилствено абортиране, както и затвор и глоба при бременност“.

„Екипът на жалкия имитатор на Слави Трифонов, може да се откаже да ме кани да участвам в шоуто им, защото Аз уважавам оригинала и не се занимавам с бледи копия! Напъните Ви за автентичност си остават напълно неуспешни, както и цялото псевдо шоу е ПРОВАЛ. Сигурно на сценаристите, ако имате въобще такива, гаргарата с изказването на Киро Скалата относно 5G и чипирането, което цитирах и уточних, че е „COPY/PASTE“, може и да им е забавно, но за зрителите ви въобще не е такова, което си личи по срамно ниския рейтинг на скучноватото предаване“, избухна срещу Цитиридис Емануела.

„Да приписвате тези думи за мои, въпреки че съм уточнила първоизточника, е най-малкото аматьорско, но вече уточнихме липсата на професионализъм при вас… Скрити зад прозрачната завеса на псевдо хумора си, се опитвате да насаждате твърдения, убеждения и инсинуации, които далеч не са продиктувани от здравия разум, а от задължението да СЛУГУВАТЕ на нечии интереси. ОК, изпълнявайте поръчките си, и без това сте се превърнали в един телевизионен Ali Express, изкарвайте си заплатата, но НЕ НА МОЙ ГРЪБ, и без да си позволявате да злоупотребявате с името ми“, бясна е Емануела.