ВИП-дамите у нас си показаха коледната украса – вижте чий дом е най-красив (Снимки):

Още в началото на декември много хора нямат търпение да украсят дома си за Коледа. А сега, когато принудително си стоим вкъщи заради пандемията, просто ни засърбяват ръцете да спретнем най-красивата коледна украса , за да ни стане малко по-топличко на сърцата и душите.

И тази година ВИП-дамите у нас не изневериха на традицията и показаха в социалните мрежи как са украсили домовете си за празника. 

Сред първите дами, които показаха коледните си орнаменти, бе бившата фолк певица Мария.

Тя сподели кратко видео от дома си в София, в което голямата елха за няколко десетки лева е украсена с черни и сребърни коледни играчки, панделки и шишарки. Във видеото виждаме и дъщеричката на Мария – Марая, която сладко похапва.

Мария Коледна украса

Фолк примата Глория също вече е сложила коледната си украса, както самата тя сподели в Инстаграм. Певицата е заложила на еднакви огромни цветя, които пищно украсяват голямото коледно дърво. За да напомни все пак коя е на заден фон се вижда и витрината, в която Глория е изложила едни от големите си музикални награди, които е печелила през годините.  

Глория украса

Цвети Пиронкова също се оказа една от дамите, които са били доста нетърпеливи за Коледа. Родната тенис звезда сподели снимка в Инстаграм, на която се вижда, че довършва коледната си украса.  

Цвети Пиронкова Коледа

И Мис България Ивайла Бакалова заложи на готово и предварително украсено дръвче, което със сигурност е скъпо.

коледна украса Ивайла Бакалова

На друг от кадрите виждаме самата Бакалова, седнала уютно на топлото килимче, а компания ѝ прави най-сладкото същество – мило котенце:

Ивайла Бакалова Коледа