Ето малката тайна на Катя от „Ритон“, с която поддържа невероятната си фигура и железен имунитет:

Неостаряващата нежна половинка на дует „Ритон“ , Катя , винаги е блестяла с невероятна външност. Оказа се, че “ ритонката “ си има своята тайна за красота , която издаде пред своите приятели и последователи в социалните мрежи.

Освен това въпросното средство е отличен начин да подсилим имунната си система . Дуетната половинка на Здравко показа нагледно как сама и в изцяло домашни условия си отглежда кълнове от китайския боб мунг, които са готови за консумация само за четири дни.

Катя Ритон боб

„Здравейте приятели, ето една идея от мен, с която да подсилим имунитета си.Това са моите кълнове от китайски боб мунг. На снимките виждате какво количество се получава от една чаша за кафе от зелените бобчета след четири денонощия на тъмно и топло. Всички ние сме чували за невероятните свойства на тази суперхрана. Как по време на покълването, витамините и минералите се увеличават многократно. Освен всичко е и много вкусно. Идеална добавка за салати, задушени манджички, смутита и много други… Кълнове можем да си произведем в домашни условия и от други семена и варива. Да ви е сладко! Успех!“, написа певицата.