Алисия е неузнаваема с новата си визия и леко небрежна прическа (снимка)

 Алисия определено изглежда различна и всички нейни фенове го забелязаха.

Прическата на Алисия пък обясниха с предположението, че може би се е успала за предаването и в бързината е решила просто да си сложи шнола. Визията й е голяма изненада, тъй като Алисия винаги е предпочитала да носи косата си спусната.

Толкова е праволинейна в това отношение, че дори рядко може да бъде видяна с къдрици или с вълни в косите.

Така че за първи път се появява с различна прическа, при това с небрежна, според някои леко рошава, коса, захваната с шнола на темето.

„Може би след години бих си направила лифтинг. Защо не?! Но на този етап от живота ми операциите ми са две – на гърдите и на нослето”, сподели Алисия в предаването „Папараци” по времето, когато водеща бе Венета Райкова. Тогава фолк дивата бе на 34 години. Днес е на 37. Дали вече е увеличила операциите си, не е коментирала. Затова пък почитателите й подозират, че вероятно е правила нещо за скулите си, които сега изглеждат още по-изпъкнали от преди. Разликата е направо смайваща в сравнение със снимки на Алисия в началото на кариерата й. Тогава и устните й не изглеждаха толкова плътни и пухкави.

Визията на Алисия винаги е предизвиквала интерес, а слухове за интервенциите, с които се е разкрасявала, циркулират непрекъснато. Самата певица също се е натъквала на клюки за себе си по темата и ги е коментирала с горчива усмивка. „А на някоя снимка съм усмихната и имам някакви бръчки примерно и веднага съм си правила нещо. Някой хирург ме окепазил, някакви такива тъпотии… А пък бюста колко пъти съм си го правила, аз даже вече съм загубила бройката. Просто това са хора, които нямат реална представа колко време изисква възстановяването от една такава интервенция”, коментирала е Алисия. Дали и към момента намесите по визията на певицата са все още само две, не се знае. На почитателите й им изглеждат значително повече.

Поводът за гостуването на Алисия в „Събуди се”, а дни по-рано в „На кафе”, тогава със спусната коса, е призът „Жена на годината”, който получи в категория „Мода”. Фолк дивата е много горда, че брандът, който ръководи с дизайнерката Димка Шаламанова, половинка на Любо Чука, жъне големи успехи. Двете дами не спират да творят, като артикулите им се оказват доста търсени, защото бързо свършват. Тези дни Алисия анонсира новия аксесоар „бандана” – кърпа, която може да се използва като шал и като маска, изработена от коприна. „40% от средствата, събрани от продажбата на нашите бандани, ще бъдат отделени за благотворителност, свързана с възрастните хора в България”, зарече се Алисия. Певицата обеща, че в момента, в който бъдат събрани някакви средства, ще обявяват как конкретно за използвани за благотворителната кауза. Цената на банданата е 50 лева.
В момента, заради пандемията и наложените мерки, Алисия повече се е съсредоточила върху модата, с която от малка мечтаела да се занимава. Не е изоставила музиката, даже е готова с нови песни.

„И в момента продължавам да правя песни. Имам няколко, които са в жанра попфолк, и няколко, които са по-модерни. Избирам следващата, която ще пусна, защото това, че нямаме участия в заведенията, не означава, че трябва да спрем да правим музика. Напротив, трябва да продължим да забавляваме хората, защото това е част от нашия живот”, сподели Алисия.