Уникално – вижте Хилда Казасян като булка! Прекрасна в бяло (Снимки):

Може би много от вас не помнят, но навремето Хилда Казасян бе омъжена за големия Чочо Попйорданов , а двамата изживяха страстна и незабравима любов. За съжаление певицата вече не пази роклята, с която се е омъжила за талантливия актьор, но пък има интересна история, свързана с нея.

Бракът на Чочо и Хилда изтрая само осем години.

Двамата се запознават на един Великден.

На първата им среща Попйорданов е поразен от нейния чар, самочувствие и жизненост. Научава, че Хилда обича да пазарува с кошница и веднага поднася един екземпляр. Оттук нататък нещата стават все по-сериозни.

Хилда и Чочо

Плановете на Казазян да се омъжи за Чочо по дънки и тениска се сгромолясват буквално часове преди сватбата, когато разбира, че избраникът й си е поръчал официален костюм. „Научих това два дни преди сватбата. Казах си, че не мога да отида по дънки и и аз трябва да се подготвя. На Римската стена имаше едно шивашко ателие. Отидох й се примолих: „Спешно ми трябва рокля, след два дни се женя“. Шивачката се шокира. От друго магазинче купих плат в екрю и единственото, което ме интересуваше бе роклята да е със затворено деколте, с ръкави и отзад да има една джуфка. Нямах време да я пробвам, затова на сватбата ми беше доста широка“, разрови се из сватбените си спомени Хилда.

Хилда и Чочо младоженци

Следите на сватбената рокля отдавна са изгубени, тъй като джаз певицата не обича да пази стари вещи. „Аз съм от хората, които смятат, че трябва да се освобождаме от вещи, от всичко старо, и хвърлям непрекъснато. Ако някой го интересува, може да дойде пред нас, всеки ден се изхвърлям какво ли не. Мисля, че и роклята някъде е отишла…“, призна Казасян при гостуването си в „Преди обед“.

Хилда Казасян сватба

След като подписали, събрали приятелите си на почерпка. „20 минути след сватбата си направихм купон, като не предупредихме приятелите ни, че след още 20 ще им избягаме. Отидохме при наши близки в Стария град в Пловдив. На следващия ден миличкият ми Чочо имаше представление. За години, колкото бяхме женени, това беше най-бързото му прибиране след представление. Докато чаках, се чудих какво да правя в хотела. Реших да го изненадам. Купих си черна боя за коса, но не знаех, че освен косата, боядисва и всичко друго около нея. Когато Чочо се прибра, неговата младоженка беше с чисто черни ръце и лице. Но си прекарахме незабравимо“, разсмя се Хилда.