Предколедната визия на Кейт Мидълтън – стилна и очарователна, макар и с маска (Снимки):

Предколедният дух е завладял цял свят, макар тази година празниците да са белязани от шествието на коронавируса. По традиция херцогът и херцогинята на Кеймбридж , принц Уилям и Кейт Мидълтън , започнаха тридневна обиколка из Великобритания, изпълнена с ангажименти от благотворителен характер.

Официалното изявление на двореца Кенсингтън гласи, че с предколедните си посещения в Англия, Шотландия и Уелс Кейт Мидълтън и принц Уилям „ще отдадат чест на невероятната работа на индивиди и организации, които са дали всичко от себе си в отговор на пандемията от коронавирус“.

Кейт и Уилям железница

За целта кралската двойка ще ползва за първи път като двойка влака на кралица Елизабет Втора, с който започнаха пътуването си в неделя от Лондон.

Преди да се настанят двамата поговориха с местни транспортни служители.

Кейт и Уилям носеха маски, а херцогинята беше комбинирала тъмнозелено палто на любимия си дизайнер, Alexander McQueen, обличано от нея и преди, и шал с каре тартан. Това е първият път, в който Кейт Мидълтън пътува с влака на кралицата, въпреки че официално е част от семейството вече десетилетие.

Кейт предколедна визия

При спазване на мерките двойката „ще измине 1250 мили и поемат делови срещи, срещайки се с работници на първа линия, доброволци, персонал в домове за грижи, учители, ученици и млади хора, за да чуят за техния опит, жертви и вдъхновяващата работа, която са свършили през тази предизвикателна година“.

Кейт и Уилям обиколка

В изявлението се казва още: „Херцогът и херцогинята с нетърпение очакват да насочат вниманието към невероятната работа, свършена в цялата страна през тази трудна година, и да споделят своята благодарност от името на нацията за всички, които подкрепят местните общности преди коледните празници.“

Кейт и Уилям стил