Гаджето на Рачков е секси, но само вижте бъдещата му тъща – удря в земята моделки и плеймейтки (Снимки):

Месеци наред те бяха най-обсъжданата нова двойка в светските среди – комикът Димитър Рачков и новата жена в живота му – моделката Анита Димитрова . За всички, които им даваха минимални шансове, двамата определено успяха да им натрият носовете и не само останаха заедно, но дори и заживяха под един покрив.

Сега обаче пред зоркия взор на вечно дебнещите светски хроникьори попадна майката на 21-годишната Анита. Най-сетне стана ясно откъде идват добрите гени на моделката – бъдещата тъща на Рачков буквално удря в земята с визия моделки и плеймейтки.

пределено има и добри гени.

„Късметлия е Рачков. Не всеки има такава млада и красива тъща . Да се чудиш дали майката, или дъщерята е по-хубава“, цъкат с език от обкръжението на водещия на „Като две капки вода“.

Анита Димитрова майка

Анита Димитрова е позната като участничка в еротичния конкурс „Мис Плеймейт” през 2017година. Тя е от Хасково и произлиза от заможно семейство. 21-годишната блондинка и комикът имат връзка още от февруари, но едва на 19 юли, на рождения ден на стилистката Кремена Халваджиян, Рачков се престраши да я представи като жената до себе си. 47-годишният актьор вече се е запознал със семейството на любимата си, но родителите на Анита не гледали с добро око на 26-годишната им възрастова разлика. Майката и бащата на Анита са с няколко години по-млади от евентуалния си бъдещ зет.