Скандал в British Airways: Стюардеса предлага секс на пасажери по време на полет заради К-19 СНИМКИ 18+

Напоследък много популярен в мрежата е станал профилът на стюардеса, която публикува откровени фотографии в него, включително и снимани на борда.

Момичето позира в униформата на British Airways, като съобщава на абонатите провокативни подробности. Например за това, че в неделя тя не носи бельо.

Също така, стюардесата предлага и необичайни услуги на пътниците.

Тя продава бельото си за 40 долара и обещава на клиентите ново интимно изживяване срещу парично възнаграждение. В същото време служителката на авиокомпанията обича да се забавлява не само с пътниците.

„Няма нищо по-хубаво от това да се напия с моя пилот, за да може той да прави каквото си иска с мен“, написала е тя към една от фотографиите.

„Ако някога поискате да се забавлявате като възрастни на борда, всичко, което трябва да направите, е да ми дадете пари и ще получите изцяло ново преживяване“, заявява още в мрежата стюардесата.

Fox News предаде, че компанията проверява и информация, че стюардесата е продавала тялото си и по време на полети.

Жената, чиято самоличност все още не е известна, е имала и интимни отношения със свои колеги. В интернет е качвала свои снимки и е изразявала готовност да предложи „забавление за възрастни” по време на полет. 

Компанията обаче е започнала вътрешно разследване, тъй като стюардесата не само застрашава себе си, но и уврежда имиджа на работодателя.

„Очакваме най-висок стандарт на поведение от всички наши колеги по всяко време и разследваме информацията”, обявиха от компанията. Източник от „Бритиш Еъруейс” заяви, че въпросната дама очевидно е проституирала и е използвала направените на борда еротични снимки в униформа, за да си намери клиенти.

Друг служител на авиокомпанията пък предположи, че стюардесата си изкарвала допълнителни доходи заради икономическите трудности, свързани с коронавирусната пандемия. Авиосекторът е един от най-тежко засегнатите.

Превод и редакция: