Най-мощното Новолуние за 2020 е на 14ти декември: ако сте от Огнените знаци Лъв и Овен ще бъдете в центъра на събитията!

Ще имаме мощно новолуние / затъмнение в Стрелец на 14ти декември, последвано от любовната планета Венера, влизаща в Стрелец на 15 декември. Стрелецът е променливият огнен знак на зодиака, известен със своето щастливо отношение и свобода -любящ дух. С романтичната Венера тук през останалата част от годината, обединявайки сили със Сънцето и Меркурий за част от това пътуване, ние ще се чувстваме по-приключенски и отворени за нови любовни преживявания.

Енергията на новолунието / слънчевото затъмнение ни вдъхновява да обърнем фокуса си навътре, за да разгледаме личната философия и духовните системи от вярвания от нова гледна точка.

Това е идеален момент за размисъл върху това как са се променили вашите възгледи през 2020 г. Нека тази самоанализ ви води, докато навигирате върху промените, предизвикани от затъмнението на хоризонта.

Най-силно ще усетят Новолунието подвижните знаци Стрелец, Риби, Близнаци и Дева, както и хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. Много е вероятно те да успеят да погледнат ситуацията, в която се намират в перспектива и да намерят верния подход или решение за нея. В личен план са вероятни срещи с интересни хора, които по един или друг начин ще се окажат ключови за по нататъшните им решения и действия.

Водните знаци Скорпион и Рак ще усещат силна нужда да черпят с пълни шепи от живота и да му се наслаждават и на моменти е възможно да са доста крайни със заобикалящите ги, ако по един или друг начин им развалят комфорта.

Въздушните знаци Водолей и Везни с голяма лекота ще взимат решенията си и ще са силно убедени в правотата си. При всички случаи е добре да не са прекалено крайни с най-близките си хора, за да не наранят някого с категоричността си.

Земните знаци Козирог и Телец ще изживеят периода около Новолунието доста романтично и в търсене на близост с друг човек. При тях е възможно да изникнат непредвидени събития в работата им, към които ще им се наложи да се напасват.

Огнените знаци Лъв и Овен ще имат желание да комуникират интензивно с другите.и да са в центъра на събитията. При тях не са изключени кратки пътувания или закупуване на средства за комуникация или транспорт.