Хороскоп за декември 2020 г. от Анджела Пърл-Овен-Обещаваща възможност, Стрелец-Значимо събитие

Последният месец на изходящата година ще бъде пълен със събития, които трябва да бъдат подготвени предварително. Навременните препоръки на известния астролог Анджела Пърл ще помогнат на зодиакалните знаци да се съсредоточат върху важни събития и да завършат успешно декември.

През декември животът ще набере скорост и ритъмът му ще се промени. Експертите на уебсайта dailyhoro.

ru препоръчват зодиакалните знаци да се запознаят с прогнозата за декември, за да не пропуснат обещаващи възможности и да насочат усилията си към решаване на онези въпроси, които ще помогнат за постигане на благосъстояние и ще внесат яснота в живота.

Овен

Последният месец от годината ще бъде богат на събития. От 2 декември Меркурий ще смени знака си и ще влезе в 9-ти дом на хороскопа, който отговаря за ученето и търсенето на смисъла на живота. Овенът ще трябва активно да започне декември, за да има време да използва възможностите, дадени от Вселената. Астрологът препоръчва да вярвате в себе си , за да не пропуснете нито една обещаваща възможност.

Телец

За Телеца астрологът препоръчва да се започне декември с повишено внимание поради факта, че лунното затъмнение все още влияе на случващите се събития. От 2 декември Телецът ще почувства прилив на сили благодарение на Меркурий, който ще влезе в 8-ми дом на финансите. От този момент нататък енергията е насочена към постигане на материално благосъстояние .

Близнаци

В началото на месеца Близнаците ще бъдат определени от Меркурий, който ще влезе в 7-ми дом на отношенията на 2-ри. Неговото влияние ще ви тласне да получавате важна информация, да водите активен начин на живот и да решавате лични проблеми. Близнаците ще могат да внесат яснота във всяка връзка, било то любов, бизнес или приятелство.

Рак

Раците ще усетят ехото на лунното затъмнение , но от 2 декември животът ще промени посоката си благодарение на енергията на Меркурий. Той ще влезе в 6-ия дом на работата и от този ден нататък Раците ще започнат да получават важна информация, да се запознават, да установяват бизнес контакти и да се занимават с бизнес въпроси.

Лъв

Лъвовете трябва да бъдат подготвени активно за началото на месеца и този ритъм ще трябва да се поддържа до края на годината. От 2 декември Меркурий ще влезе в 5 дом на хороскопа, който е отговорен за радостта и удоволствието. Лъвовете ще трябва да разкрият своите таланти  и да се научат да приемат себе си и да се развиват в тези посоки, които съдбата предоставя.

Дева

Покровителят на Девите, Меркурий, от 2 декември ще влезе в 4 дом на хороскопа, който отговаря за недвижимите имоти и решаването на въпроси, свързани с тази област. Девите ще трябва да решават въпроси, свързани с транзакции, преместване, подреждане на уютно семейно гнездо . Фокусът на вниманието на Дева също ще бъде насочен към семейството и решаването на въпроси, свързани с роднини.

Везни

За Везни през декември астрологът препоръчва да се обърне внимание на придобиването на умения. Ритъмът ще определи влиянието на Меркурий в 3 дом на хороскопа, където планетата ще влезе на 2 декември. Везните ще имат активен месец, който ще бъде положителен, ако не се колебаят и вярват в себе си, за да постигнат желаните промени в живота и да направят дългоочаквани покупки.

Скорпион

Важно събитие ще бъде влизането на Меркурий във 2-ри дом на хороскопа. Това събитие ще се проведе на 2 декември и Скорпионите трябва да са готови за финансови промени. Анджела Пърл препоръчва да отделите време за сериозни решения, за да не изчислите погрешно, когато правите сделки, инвестирате в растеж или правите  покупки с висока стойност .

Стрелец

Декември ще започне със значимо събитие. Меркурий, планетата, която отговаря за комуникациите, ще влезе в 7-ми дом на хороскопа, отговарящ за връзките. От този ден нататък Стрелецът трябва да е готов да взема отговорни решения, които ще помогнат да се намерят полезни бизнес връзки, да се прекъснат остарелите връзки или, напротив, да се засилят чувствата  и да се премине към нов етап.

Козирог

Козирозите в началото на декември трябва да бъдат подготвени за факта, че животът им ще поеме ритъм. От 2-ри Меркурий, планетата на комуникацията и комуникациите, ще влезе в 12-ия дом на хороскопа. Фокусът ще бъде върху миналото и подновяването на връзките. Възможно е Козирозите  да се изправят срещу бившите си партньори  и да решат да започнат отново нещо, което са оставили след себе си.

Водолей

Декември ще бъде един от най-важните месеци, когато Водолеите ще могат да променят съдбата си. Меркурий на 2-ри ще влезе в първата къща на хороскопа, а Водолеят ще може да обърне внимание на всичко, което привлича късмет . Активността, самочувствието и възпитаването на най-добрите черти на характера ще ви позволят бързо да стигнете до необходимите успехи.

Риба

Наситения и важен период очаква Рибите. В началото на декември ще се усети влиянието на ноемврийското затъмнение, но вече от 2-ро число на деня Меркурий ще влезе в 10-ия дом на хороскопа. Фокусът на вниманието ще бъде върху  знаците отгоре  и върху получаването на важна информация. Астрологът препоръчва на Рибите да се концентрират и да не бързат, за да премахнат грешките и неправилните решения.