НАЙ-СТРОГО ПАЗЕНАТА ТАЙНА НА РУСКИТЕ ВОЕННИ! Вижте какво кътат в свръхсекретната база Житкур! /Целият филм/

Ето и част от сюжета на този наистина прелюбопитен и фантастичен филм на Би Би Си:

Житкур е военна база в района на Поволжието, където очевидци понякога са наблюдавали полети зависвания на НЛО и където, както се твърди, се намира летище и подземни хранилища, в които се съхраняват заловенире от руските войски тела на извънземни и техните свръхфантастични кораби.

„Недалеч, зад редици стълбове с бодлива тел, по които тече ток, на повърхността има около дузина големи хангари, в един от които се съхраняват телата на извънземни от Сириус, пише „Непознато“.

Най-интересното се намира в подземията в североизточната част на базата, накъдето водят железопътни и автомобилни тунели. Там, в подземен бункер със своя собствена система за поддържане на живот и в съответствие с всички възможни предпазни мерки, се съхраняват фрагменти и цели конструкции на НЛО.

Отляво са два дисковидни апрата на цивилизацията Зонери и 1 „спортен модел летяща чиния“ ВЦ Tрон-Зонери (система Сириус A – Сотис),

Отдясно почти по цялата дължината на помещението се намира пурообразен НЛО, а далеч в ъгъла – самолетоподобният апарат „Делфин“ от системата Сириус, с двигател, работещ с трансурановия елемент 115 „…

Филмът е на руски и може скоро да изчезне: