Ето я голямата любов на Михаела Маринова, за когото се шушука, че е женен! Красива двойка са, нали? (СНИМКИ)

Около любовния живот на една от най-успешните млади певици у нас, Михаела Маринова, от години витаят слухове. Самата тя ги подклаждаше, намеквайки, че обожава любимия си, но любовта им е невъзможна…

Е, какъв друг извод да си направи човек, освен, че въпросният господин е женен?

Точно това предположиха медиите. Е, ето, че днес Мишето не само спря сълзите, но и грее от щастие, крещейки пред целия свят, че е лудо влюбена.

Тя споделя, че с този мъж връзката й е от месеци, но точно тогава се обясняваше за женения по телевизиите.

Мнозина събраха две и две и са убедени, че въпросният симпатяга, когото виждаме на фотосите, е същият този „забранен“ мъж.

Михаела Маринова гадже

Снимка: razkritia.com

Той е малко по-голям от Мишето и явно е богат, защото я заведе на луксозна романтична почивка на езерото Комо в Италия. Маринова грее до него и едно е сигурно – няма как след такава разтърсваща и изпепеляваща любов като тази, за която говореше, да се влюби лудо в друг мъж и то за толкова кратко време.

„Тя трябва да е ненормална, човек не се влюбва ей така – от днес за вчера, така че е почти сигурно, че този момък на снимките е жененият пич. Само че е кофти, ако си е зарязал семейството, подлъган от мераците към Мишето. Защото тя е певица, кой я знае колко й е акълът и дали няма да се влюби в друг по някое време. А този да си остави жената и детето… много трябва да е зле“, коментират потребители в нета.

Редактор: Петя Иванова