9 пъти по-мощен от пеницилина!1 лъжичка убива всички бактерии и инфекции в тялото, лекува астма и дихателни проблеми:

Днес избавянето от бактерии и инфекции стана доста трудно, до голяма степен поради прекомерната употреба на антибиотици. Обикновено разчитаме именно на тях, въпреки че повечето от нас знаят, че те са само временно решение, защото не успяват да стигнат до корена на проблема.

Друго притеснение са страничните ефекти, които повечето антибиотици имат.

антибиотици странични ефекти

Много по-добър начин за подобряване на имунната ни система и възстановяване на здравето е използването на естествени съставки

.

Може да ви звучи невероятно, но в много случаи те са много по-мощни от антибиотиците.

В тази статия представяме натурална рецепта за сироп от 3 съставки , който е 9- 10 пъти по-ефективен от антибиотиците при лечение на респираторни инфекции, астма, дихателен дистрес, възпалено гърло, упорита кашлица и хроничен бронхит.

домашен сироп за имунитет

Домашен сироп за имунитет

Съставки:

* 2 скилидки чесън

* ½ чаша вода

* ¼ чаша ябълков оцет

* ½ чаша натурален мед

Приготвяне:

Първо нарежете скилидките чесън.

След това изсипете съставките в буркан, разбъркайте добре с дървена лъжица и оставете сместа да престои една нощ.

сироп имунитет

Ако сте болни, препоръчително е да приемате по една супена лъжица на всеки няколко часа, докато състоянието ви се подобри.

Ако не сте болни, но искате да подобрите имунната си система, препоръчителната доза е 2 супени лъжици на ден.

Ето и удивителните здравни ефекти на тази терапевтична смес:

скилидки чесън

Чесънът се  използва за лечение на дихателните пътища от векове поради своите мощни антибактериални и антивирусни свойства, както и имуномодулиращите ефекти.

Основната полза от чесъна идва главно от съединение, наречено алицин, неговата активна съставка, което е научно доказано 10 пъти по-ефективно от пеницилина.

ябълков оцет

Ябълковият оцет  има доста мощни антивирусни и антибактериални свойства, които са много полезни в борбата с бактериите и вирусите.

Освен това съдържа много полезни ензими, бактерии и микроелементи, всички те са много важни за цялостното здраве, а не само за респираторните заболявания.

домашен мед

Медът  действа като антиоксидант за борба със свободните радикали. Освен това е с високо съдържание на витамини, минерали и ензими, което означава, че е доста силен.

Някои от основните му предимства са способността му да предотвратява рак и сърдечни заболявания.

Ето още ползи от меда: облекчаване на заболявания като язви и бактериален гастроентерит, подобряване на спортните постижения, намаляване на кашлицата и болки в гърлото, регулиране на кръвната захар, лечение на рани и изгаряния, подобряване на качеството на кожата и косата и много други.

Грижете се за себе си, използвайте природни средства и бъдете здрави!