Юпитер им носи БОГАТСТВО: Тези четири зодиакални знака да чакат пари и наследство

През май, след 12 години „покой“, предстои един от най-важните планетарни транзити – този на Юпитер . И според ведическата астрология този благоприятен транзит ще подобри съдбата на четири зодии и те ще се насладят на живота си максимално.

Юпитер е една от най-величествените планети във ведическата астрология.

Това е планетата на мъдростта, знанието, разширяването, растежа, духовността и висшето обучение.

Влиянието му върху индивида включва позитивност, щедрост и възможности. Тази планета също така означава богатство, изобилие, просперитет и щастие.

Юпитер, както всяка друга планета, се мести от един зодиак в друг с течение на времето. Така се задържа около 12-13 месеца в една зодия и след това преминава в други знаци.

Тези 4 зодии ще бъдат изключително благословени от транзита на Юпитер

Овен

Според ведическата астрология този транзит ще донесе финансов просперитет на Овните. Вашите шансове за печалба ще се увеличат и дори може да изпитате голяма финансова печалба. Вашият банков баланс ще се умножи и дори ще можете да спестите пари. Някои представители на този знак очакват материален комфорт и лукс и има големи шансове да успеете да изплатите стари дългове и заеми. Кредитният натиск ще намалее. В заключение, транзитният Юпитер ще благослови Овена с финансово изобилие.

Лъв

Лъвовете ще бъдат изключително благословени от този транзит. Може да бъдете почетени с малко скрити пари и освен това може да получите наследствена собственост или някакъв друг вид наследство. Ще има внезапни и неочаквани печалби и всичките ви желания ще бъдат изпълнени. Има шансове да закупите недвижим имот или земя през този период. Какъвто и имот или земя да купите през този период, това ще ви бъде от полза в дългосрочен план. Ще опитате всичко възможно да намалите разходите си, но все пак ви съветваме да стоите далеч от вземането на нов заем.

Скорпион

Третата зодия, която се възползва от транзита на Юпитер, е Скорпион. Финансовото ви състояние ще се подобри и всички професионални стратегии ще бъдат успешни. Вашият месечен доход може да се увеличи и дори има индикации за нови източници на доходи. Ще можете да постигнете всякакви удобства и лукс, защото финансите ви ще бъдат силни. Служителите могат да получат увеличение или да получат по-добре платена работа.

Водолей

Ако принадлежите към зодия Водолей, тогава трябва да знаете, че транзитът на Юпитер може да ви помогне да получите наследствена собственост през този период. Има дори шансове за неочаквани финансови печалби, които ще увеличат вашето щастие и задоволство. Вашето уважение и чест също ще се увеличат в религиозните дейности. Финансовото ви състояние ще се подобри. Освен това през този период можете да харчите пари, за да изпълните желанията на семейството си. Освен това можете да отидете на пътешествие в страната или чужбина. През този период ще успеете да се отървете от всякакви дългове или заеми.