Професионална любовница споделя съвети как да задържите съпруга си: „Ако му дадеш тези неща, той никога няма да ти изневери“

„Професионалната“ любовница Ейми Купс, на 33 години, от Северна Каролина, която излиза само с женени мъже, предлага съвети как да предпазите съпруга си от похотта към други жени.

Твърди се, че вашият партньор ще ви остане верен, ако изпълните неговите сексуални фантазии. Освен всичко друго, тя съветва да правите ролеви игри, публични прояви на интимна привързаност и да бъдете отворени към пластичната хирургия.

Ейми започва да излиза с женени мъже, след като съпругът й й изневерява.

Тя обясни, че чува едни и същи оплаквания от любовниците си и смята, че има начини да избегне всякакви извънбрачни връзки, пише Daily Mail.

Бившата учителка Ейми препоръчва да внесете възможно най-много вълнение в спалнята, независимо дали това включва гледане на порно заедно или може би поставяне на силиконови импланти, за да отговорим на желанията и очакванията на другия за това как изглеждаме.

„Вашият партньор ще остане с вас, ако изпълнявате неговите сексуални фантазии, гарантирам го. Ключът е да угаждате на партньора си често“

Тя също така съветва да бъдете вълнуващи и да не се страхувате да показвате интимна обич към партньора си. Също така е важно да разберете неговите фантазии, защото, както тя каза, мъжете гледат порно с причина, така че се предполага, че ако приличате малко на любимата му порно звезда, ще се подсигурите, че той няма да „избяга“.

Ейми също препоръчва споделяне на телефонни пароли и открита комуникация, когато става въпрос за финанси. Що се отнася до мъжете, с които излиза, тя твърди, че има списък с често срещани оплаквания от партньорите си. Така например тя често чува, че съпругите им вече не искат да правят секс или че децата им са унищожили интимността им и че жените им вече не са секси, приключенски настроени и не желаят да експериментират.

„Мъжете винаги ми се доверяват и 100 процента от времето това е една от причините. Най-лошите неща в една връзка, които карат партньора да изневерява, са липсата на комуникация, вълнение и забавление в спалнята. Партньори, които не общуват за техните сексуални фантазии често се чувстват дистанцирани, когато трябва да са развълнувани“, съветва тя.

Въпреки „работата“ си, на Ейми също са й изневерявали в миналото.

„Съпругът ми ми изневери с много по-млада жена. Чувствах се ужасно известно време, но осъзнах, че не е нужно. Не се обвинявах, но трябваше“, казва Ейми.

Както тя твърди, ако приятелят или съпругът й отново й изневери, няма да й пука. Тя е уверена, секси и авантюристично настроена. Тя тренира усилено и често спазва диета, и разбира се от време на време се подлага на някоя и друга естетична процедура, за да коригира недостатъците си и да придобие самочувствие.

„Мъжете, които изневеряват, са по-възбудени в леглото, най-вече защото не са били задоволявани от години, така че са готови да направят всичко необходимо, за да си прекарат добре“, обясни Ейми.