Тя бе блян за цели поколения – ето как изглежда днес изкусителката Брук от „Дързост и красота“ (СНИМКИ)

Ако сте сред поколението на 90-те, то със сигурност сте гледали поне няколко епизода от хитовата американска ТВ-сага „Дързост и красота“. Една от главните героини, Брук Логан, е и сред най-„дълголетното“ актьорско присъствие в сериала, а дръзкият й характер и неподправен чар я превърнаха в любимка на българския зрител, макар образът й в сериала да не бе напълно позитивен.

Тя участва в „Дързост и красота“ от премиерата на сапунката през 1987 г.

Героинята е изиграна от Катрин, въпреки че тя е заменена за кратко от Сандра Фъргюсън по време на отпуск по майчинство.

Но през десетилетията едно нещо е било константа – независимо какво се случва с Брук, тя ще излезе от другата страна по-силна от преди!  В реалния живот Катрин Ланг далеч не е толкова дръзка като героинята си, а е отдадена изцяло на голямото си семейство. Актрисата е горда майка на три деца от двата си брака. Нейните синове, Джереми Скот Снайдер (роден през 1990 г.) и Джулиан Ланг Снайдер (роден през 1992 г.) споделят, че имат много силна връзка с майка си. Друг неразделен член на семейството на Катрин е нейната дъщеря Зоуи Катрина Д’Андреа, която я направи горда баба през 2018 година.

Катрин Кели Ланг

Активното присъствие на Катрин в социални медийни платформи като Twitter позволява на феновете да зърнат нейните ценни моменти. В скорошни публикации тя сподели приключенията си с дъщеря си Зоуи и внуците си, Зума и Рейн, предоставяйки стоплящ сърцето поглед в сплотената и любяща динамика на тяхното семейство. 

Освен блестящата си актьорска кариера и сплотеното си семейство, Катрин Кели Ланг е горда собственичка на заведение, разположено в Бевърли Хилс, пише Actualno.com. 
Катрин Кели Ланг днес

А от актуалните снимки, публикувани в профила й в Инстаграм, виждаме, че времето сякаш не е подвластно на тази красива жена. Неслучайно актрисата редовно обира комплиментите на почитателите си за начина, по който изглежда днес.