Коалиция “Граждански блок”: Официална позиция на Иван Гешев по въпроса за РСМ и антибългарската политика

Когато приехме френското предложение (и за пореден път политиците ни клекнаха на сърбоманите и чужди посолства), за отношенията ни с Македония казах на един приятел, че ние, българите, ще въстанем. Той ми отговори, че няма да се случи, защото вече няма мъже. Мъже като Радон Тодев, Гоце Делчев, Яне Сандански и хилядите други българи загинали за Македония. Всеки трети българин е с произход от Македония или има загинал роднина за Свободата и.

Истината е, че мястото на Република Северна Македония е в ЕС, но при зачитане на българския национален интерес. А не с цената на продаването му и с търгуването с българската история и кръвта на предците ни.

От неофициална информация от службите разбрах, че Весела Чернева в качеството си на съветник на бившия премиер Кирил Петков по външно­политическите въпроси, е получавала мейли директно от Македония с нареждания какво да подпишем. И тя впоследствие ги е препращала към Народното събрание, където националните ни предатели са парафирали послушно написаното в Скопие.

Днес, същите политици начело с Бойко Борисов,Христо Иванов, Джевдет Чакъров, Делян Пеевски, Кирил Петков и Асен Василев се готвят отново да ни управляват и да ни продават. Правят се на патриоти и искат от нас да забравим усърдието, с което доскоро се навеждаха и потъпкваха интересите на България.

Истината обаче е, че те предаваха Родината ни в продължение на десетилетия и продължават да го правят и днес.

Пак от службите ми казаха, че деянието на Чернева се квалифицира като шпионаж, но зад нея стоели „влиятелни у нас посолства“, поради което и до днес никой не смее да и потърси отговорност.

Затова, наша кауза е да преучредим държавата си, да създадем държавници и да изметем политическия буклук, който предава българските интереси ежедневно на чужди държави, чрез дребните им чиновници в посолствата.

Времето на наведената външна политика свърши!

На наведените с гръб към посолствата политици – също

#БЪЛГАРИЮМРУКЪТСТЕВИЕ!  #Гражданскиблок #17 #Избори2024 

Платформа „Граждански Блок“

Купуването и продаването на гласове е престъпление.