„Мъжът ми ми изневери със собствената ми сестра, а накрая и се ожени за нея“: Права ли съм да я отпиша от живота си?

Една жена наскоро реши да сподели опита си в Reddit, изразявайки разочарованието си от факта, че сестра й й била сърдита, защото не е била поканена на бебешкото й парти. В повечето ситуации бихме проявили съчувствие към отхвърлената сестра, но точно в този има съвсем основателни причини за отсъствието й.

Авторката на поста е на 37 години и е омъжена за Райън, който е на 36 години.

Това е вторият й брак.

Първият е приключил, след като бившият й съпруг й е изневерил със сестра й, за която в крайна сметка се оженил година след като тя се развела с него. Този травматичен инцидент не само сложил край на брака й, но и тотално развалил отношенията между нея и сестра й. Очевидно сестра й и бившият й съпруг са взели решение да я изгонят от живота си и затова са решили да не я канят на сватбата си.

Въпреки че това била болезнена ситуация за цялото й семейство, времето излекувало раните, но тази жена все още усеща последиците от това събитие. Чувства се неудобно в присъствието на сестра си и бившия си съпруг и ги избягва, доколкото е възможно.

„Няколко години по-късно срещнах Райън и сме женени от две години. Наскоро разбрах, че съм бременна и реших да организирам малко семейно парти с нашите родители, сестра му и няколко други близки приятели. „Сестра ми и бившият ми съпруг не са поканени“, каза тя.

Сестра й разбрала за купона и й написала съобщение, в което моли да не я изключва от семейството и че тя все пак ще бъде леля на детето, което не е маловажно.

 

„Опитах се да й обясня защо не е поканена и че искам приятно семейно събиране, но тя не разбра мисълта ми и майка ми взе нейната страна, обяснявайки, че „не можем да се избягваме“. завинаги.’

Лудаа ли съм или какво?“, завършва поста си наранената сестра.

Потребителите на Reddit я увериха, че не е така.

„Бих й казала, че дори вече не е част от семейството ми, откакто е спала с мъжа ми. Очевидно си много мил човек, щом все пак говориш с тях в крайна сметка“, написа една жена и всички се съгласиха с нея.

Какво мислите за тази ситуация?