Този път се оля! „Уволниха“ Рачков в ефир снощи в „Като две капки вода“:

Дори заклетите фенове на комика Димитър Рачков са на мнение, че понякога той прекалява с шегите. Снощи го доказа за пореден път в епизода на “ Като две капки вода „, където на прицел на острия му език се оказа неговия „любимец“, Веселин Маринов.

Рачков обаче се увлече дотолкова, че поведението му принуди служителите в апаратната да му припомнят в ухото, че губи ценно ефирно време. 

Това по никакъв начин не се отрази на своенравния комик, който на свой ред започна да заплашва пред камерите:

„Казват ми в ухото по слушалката, че съм уволнен

. Ама, има и други формати, бе! Е, Мария ще ме вземе в „Един за друг“, изтърси Рачков, гледайки към бившата си половинка в живота Мария Игнатова, която бе част от публиката на предаването в понеделник вечер. 

Това обаче я стъписа и тя през усмивка започна да клати отрицателно глава. За да подсили ефекта от негодуванието си, тя дори размаха пръст, с който да докаже, че е категорично против подобно действие и да полее със студена вода мераците на комика.

Тя не бе единствената, която бе в шок от думите на Рачков. Колегата му Герасим Георгиев – Геро реагира слисано: „Мария?! Тебе?!“, каза той, поглеждайки учудено колегата си, но друга реплика не последва.