Изненада: Георги Христов и Лора Крумова имат общо минало! Тя го разплака в ефир (СНИМКИ)

В скорошен разговор с журналистката Лора Крумова по Нова ТВ гласовитият певец Георги Христов издаде неочаквана „тайна“, а именно, че двамата имат общо минало !

„След като сме израснали през три къщи, смятам, че е редно да си говорим на „ти““. Така изпълнителят започна интервюто си пред Крумова в Нова телевизия.

„Това е известният квартал „Коньовица“, включи се тя.

Лора Крумова и Георги Христов

„Не.

„Шекер махала“ – „Захарна фабрика“.

Бях на ул. „Ямбол“, а вие бяхте на „Русе“, добави Христов. „Варна“ де, извинявай. Русе е другата, успоредно“, коригира се той.

„Захарна фабрика“ е силно място, което ражда и отглежда силни личности“, заяви той и си спомни за първата си изява на сцена: „Това беше в нашето читалище „Раковски“, което беше на вашата улица. Срещу училището, в което учехме – 45-о“, припомни той на водещата. „Моят прадядо го е строил това читалище“, включи се и Крумова.

„Пусках си плочите на Лили Иванова и пеех върху тях. На мен ми викаха „малката Лили“ в „Захарна фабрика“ и много ми се подиграваха и ми се смееха, ама аз все си казвах, че най-добре се смее този, който се смее последен“, припомни си певецът.

Георги Христов интервю

„Безкрайно ценя големите. Ако не уважаваш големите преди теб, ти не уважаваш себе си, не уважаваш и артистите от твоето поколение. И Йорданка Христова, Емил Димитров, това са действително големите“, каза още той.

„Аз знам 2 и 200. Ял съм и пържоли, ял съм и корав мухлясал хляб със свинска мас. Тогава продаваха едни половинки“, сподели певецът относно своето детство.

Христов си припомни и времената, в които е имал тълпи от фенки, и заради които дори се е налагало да се занимава с полиция. „Имах любовни послания, драсканици. От първия до четвъртия етаж беше всичко издраскано. Даже комшиите казаха да си поемам ангажимента да си оправям входа, че вече не се търпи“.

„Пред нас са спели момичета, викал съм полиция многократно и то не заради това, че ще ми попречат нещо, ами едно момиче да спи посред нощите само на улицата, това е опасно за самата нея“, разкри той.

Спомняйки се за своята майка, певецът се разчувства до сълзи. „Никога не ми е давала съвет, никога не ми се е карала за каквото и да било. Никога не ми е правила забележка. Тя ми казваше така: „Ние с баща ти сме те родили такъв, ти върви напред и се оправяй в живота“.

„Тя беше моят най-голям критик и най-голям ценител…“, каза той, но не успя да довърши изречението, тъй като емоциите взеха връх.

Георги Христов сълзи

„Извинявай, ако те разстроих“, побърза да каже Крумова.

„Винаги седеше на първия ред. И сега ще има на 27 април едно място за нея“, сподели певецът и добави, че винаги държи по една място за нея на концертите си.

„Аз съм точно такъв характер, каквато беше тя. Тя до последно в края на тежкото си заболяване сутрин ставаше и казваше: „Днес съм добре, утре ще бъда още по-добре“, спомни си с разтреперан глас Христов.