Ако сте Овен, Лъв и Стрелец в понеделник любовно преживяване, Рак, Скорпион и Риби позитивна тенденция

Понеделник ще бъде зает и ангажиращ успешен ден. Изпълнени сте с положителна енергия и това ви действа изключително зареждащо.

Бъдете ведри и се борете за постигане на намеренията си. Сега е момента да се задействате!

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, за вас началото на седмицата може да започне с романтично съобщение, любовно преживяване, ново запознанство и др.

Това ще бъде благоприятен ден за развитие на истинските любовни отношения. Там, където днес има проблеми, те само ще покажат реалните чувства на някой от партньорите. Днес бъдете ведри и оптимисти. Добро развитие ще има комуникацията ви с хора отблизо или отдалеч. Предложение или разговор с човек роден под въздушните зодиакални знаци ще бъде повод за размисъл. 

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в понеделник ще дадете приоритет на семейните си задачи и задължения. Ще имате повече разговори с роднини от близо и далеч. Разговор или събитие с момиче или с млада жена ще ви създаде приятно настроение или надежда за нещо. Това ще бъде специален ден за вас, приемете го такъв и действайте по изпълнение на вашите планове и мечти. Денят носи съновидение свързано с мъж, който е в Отвъдното. Мъжете над средна възраст да избягват рискови действия. 

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, днес ще се чувствате уморени или отпаднали, с нестабилни емоции и настроение. Една среща или разговор може да ви стабилизира за кратко време, но като цяло ще се отдадете на някакви собствени предчувствия за бъдещи събития и преживявания. Днес избягвайте да се ангажирате със сериозни финансови дела. Работете върху умението ви да излизате от подобни емоционални спадове. Жените над средна възраст ще са най-много нестабилни, чувствителни, уморени с липса на достатъчно енергия. 

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, като цяло тенденцията за развитието на делата ви днес ще бъде позитивна. Ще бъде важно да не се връщате към несполуки или неприятни преживявания от изминалата седмица. Тяхното задълбочаване днес ще отвори нови проблеми или ще влоши още повече отношенията ви с други хора. Този ден носи необходимост от важни разговори и решения свързани със семейството ви или с роднини, които живеят в друг дом.