Най-сетне успя! Галка от „Карзима“ стопи поне 10 кг и се пусна по еротично бельо (Снимки 18+)

Някога хиляди мъже у нас въздишаха по Галина Курдова или с други думи – Галя от „Каризма“ . След раздялата им с Миро като дует обаче певицата реши да се отдаде на друго поприще и замина за Великобритания, където пребиваваше до съвсем скоро.

Един от поводите да се върне у нас бе участието й в „Като две капки вода“ преди няколко години. Именно тогава зрителите забелязаха коренната промяна, която е претърпяла любимката им през годините.

Далеч от спортната си форма навремето Галя не само изглеждаше понапълняла, но и пеенето й далеч не бе на нивото, което очакваме от нея.

Явно обаче тя самата си е взела поука от участието си във формата и през последните месеци е направила истински чудеса със себе си. Тя се е подложила на стриктна диета , като от известно време насам не пропуска и тренировки във фитнес залата, пише в. „Галерия“.

Галя фитнес

Галка фитнес

Музикалната половинка на Миро показа, че с настъпването на новата година е успяла да влезе във форма.  Галка Малка, както наричат още певицата от Ямбол, публикува в социалната мрежа кадри от тренировката си, като същевременно пусна и какво си похапва, като видно от чинията със сигурност храненето й е здравословно.

Галя Каризма фигура

И резултатите определено са налице. Явно вдъхновена от постигнатото напоследък Галя публикува доста разголени фотоси – като тези, на които е в прозрачно бельо:

Галя Каризма бельо

Галка Каризма бельо

Възторжените коментари на феновете под фотосите определено дават криле на певицата и са чудесен стимул да продължава в същия дух!