Таро прогнозата на Анджела Пърл за 2024-Пари и подаръци за Телец до април, лятото продължава да радва с финанси

Нашата любима и неподражаема Анджела Пърл подреди своите карти и разбра какво очаква всяка зодия през 2024 година. Мощните енергии на Зеления Дракон ще докоснат всеки един от нас. Ще бъде силно и прекрасно време на открития, трансформации и прозрения! Затова помислете на какъв въпрос искате да отговорите и бързо потърсете прогноза за вашия знак. Анджела Пърл предава: Таро 2024 ще повдигне завесата на бъдещето.

АНДЖЕЛА ПЪРЛ: ТАРО 2024

Овен

Очаквайте ръст на приходите през февруари. Това е добър месец за сключване на договори или извършване на изгодни покупки.

Март обещава разцвет на любовта и чувствата. Нежни срещи, страстни романси, нови сериозни връзки. Продължете да се занимавате с бизнес, правете планове и действайте: вашата решителност ще привлече нов бизнес. През май безстрашно продължете напред и отстоявайте позициите си.

Юни е време на подаръци и избори. Сърцето ще ти каже накъде да отидеш. Пазете се от клюки през юли. Възможно е да нямате време за тях по време на дългоочакваното ви пътуване или командировка. През август успокойте малко огъня си, за да не изгорите случайно вашите конкуренти и приятели!

Есента ще е изпълнена с грижи. Бъдете навреме навсякъде, помогнете на всички. Подкрепата ще дойде под формата на майка, психолог или например бавачка. През октомври използвайте помощта на мъдра жена адвокат или финансист от въздушната стихия – Водолей, Везни или Близнаци. Декември 2024 г. е времето да бъдете в светлината на прожекторите. Но бъдете внимателни: някой с две лица ще иска да спечели от вашата енергия.

Анджела Пърл: Таро 2024 за Телец

Приходите ще потекат щедро в джоба ви през февруари. Шепотите от завистници зад гърба са като муха в мехлема за баланс.

Времето от март до април ще е богато на пари и подаръци. Ще поемете по пътя на ученик: предстоят нови интересни знания, техники и умения. Но през май нещо или някой напълно ще напусне живота ви. Стар приятел, стар съпруг или бивша работа.

Лятото продължава да радва с финанси, но ще трябва да почакате малко. Юли ще направи корекции в плановете: нещо няма да върви според сценария. План Б никога не вреди. През август вниманието ви ще бъде погълнато от Идеята. Ще изчакате и ще преминете през опциите. Време на усамотение, интроспекция и ваканция.

През есента ще ударите в главите, каквото и да предприемете. Сладка почивка и нова възможност. Помнете закона на бумеранга: светът ще отговори справедливо на всяка ваша стъпка, така че живейте според съвестта си и не желаете зло на другите. В края на годината ще ви дойдат нови знания и парично потвърждение на вашия талант и умение.

Близнаци

През март ще тръгнете на случаен принцип и неочаквано ще уцелите целта. Трябва да направите избор и да се защитите. Но през април самочувствието и финансите ще ви водят нагоре в планината ръка за ръка. Време е да блеснете и да се впуснете в забързания живот. Съдбата благосклонна към пътниците.

През лятото ще преживеете едно наистина божествено богоявление. Осъзнавате, че сами създавате съдбата си. Пожелавайте си, но внимавайте: Вселената чува всяка ваша мисъл. Юли е време за почивка. През август ви очаква среща с авторитетен човек, учител. Репутацията и духовното израстване ще вървят нагоре.

Септември и октомври е времето да пожънете парична реколта за вашите усилия. В живота ви ще влезе силна, влиятелна жена. Не се страхувайте от трудностите – нека те се страхуват от вас! В края на годината използвайте комуникативните си умения и въображение, за да правите нови планове и да реализирате свежи идеи.

Рак

Късметът във финансите е гарантиран. Февруари е добър за нови начала. Нови възможности може да са точно под носа ви! Чувствайте се свободни да се съгласите с оферти.

През март се потопете активно в темата, която ви интересува. Наблизо може да има светло момиче, което ще даде добър съвет или ще повдигне морала ви. През април отново ще разберете нови неща. Картите обещават финансови бонуси в кариерата и пътуването. Май е най-добрият час за създаване на чудеса. Знаеш какво е правилно.

Началото на лятото означава скромни пари. Намалете темпото, отпуснете се. Дойде време да преосмислите нещо важно и може би дори да съжалявате за себе си, за вашия любим. Вслушайте се в интуицията си – тя ще ви отведе до върха през юли. Ще бъде трудно, но ще намерите начин. Август ще донесе повече пари. Ще започнете нов бизнес, който ще даде плодове през септември.

През есента съдбата ще изпълни съкровеното ви желание. Свободните Раци ще бъдат завладени от нова любов, а двойката късметлии ще започне своя втори меден месец. Ще има достатъчно енергия, за да затворим достойно 2024 г. Ще има много идеи и работа, но и бонусите ще радват приятно егото ви.

Анджела Пърл: Таро 2024 за Лъв

През февруари семейството и бизнеса ще ви създадат някои грижи, но вие можете да се справите! Ще се случи нещо, което ще ви донесе радост.

Март ще ви подтикне да сложите край на любовта или бизнеса. Конфликти, измами, оплаквания или несъответствия в плановете. Потърсете други опции, ако споразуменията висят. Април е време за учене и тясна работа с екипа. Планирайте да сбъднете желанията си за един печеливш май!

Пари юни ще ви възнагради за разрешаването на наболял проблем през март. Не се разпилявайте, слушайте сърцето си при избора на фенове и в бизнес делата. През юли ще ви се наложи да работите много със счетоводители, брокери, адвокати или финансисти. През август нов влиятелен човек ще промени коренно живота ви. Промените обещават преместване или личен триумф.

През септември сте почти там! Краят на проект, ремонт или обучение. Струва си да се забави през октомври: двусмислената ситуация от март ще отекне отново. Есента трябва да завърши с ваканция и уединение. През декември ще сте доволни от себе си. Годината беше успешна!

Дева

Пролетта ще внесе повече хармония в живота ви. Вие сте силни, безстрашни и лесно се разбирате с тях. Чувствайте се свободни да се преместите или да се заемете с нов проект. Паричното изобилие, стабилността и чувството за сигурност ще се засилят през април и май.

Юни – напредък по всички въпроси. Можете да отидете на почивка, да си купите кола или да вземете книжка. Хаотичната дейност ще доведе до конфликти и промени в плановете през юли и август. Разчитайте само на себе си и вземайте решения бързо. Чувствайте се свободни да овладеете ново печелившо умение. Ще стане много полезно в живота.

Началото на есента е свързано с прилив на сили. Някой ще се нуждае от вашата финансова помощ. Време е да сложите край на една нездравословна връзка или да смените работата си. Ще мислите много: правилно ли постъпих? Но всичко ще свърши добре. Звездите обещават здраве, успех в кариерата и топлината на дома. През ноември можете да се преместите на ново място на работа и да вземете всичките си клиенти със себе си! Декември е време за нова любов за необвързаните Деви и партньорство за семейните.

Анджела Пърл: Таро 2024 за Везни

Празнично и топло начало на годината, заобиколено от приятели и семейство, с мили думи и чувства. Близък човек ще се радва много на вашата подкрепа. През февруари ще дойдат нови идеи и хора. Чудесно време да започнете.

Март ще бъде пълен с изкушения или натиск отгоре. Някой ще се опита да ви манипулира, но самолюбието ви ще помете всички хитри хора. През април ще дойдат нови идеи, контакти или неочаквани гости. През май ви очакват пътувания и пълно усещане за благополучие.

Юни ще ви даде топлина. Ще получите новини за дете, сами ще станете студент или ще опитате бизнес, свързан с деца. В конфликтен юли плановете ще бъдат нарушени. Желаното ще се сбъдне, но всичко ще трябва да се промени в движение. През август съдбата ще ви тласка към по-добро бъдеще, било то работа или връзки.

Ще започнете есента в изобилие. Имате смелостта, ресурсите и чувството за цел да направите първата стъпка. През октомври бъдете честни със себе си и другите. Вашата истина е над всичко. Добро време за правни въпроси. През ноември събитията ще вземат спиращ дъха обрат. Бързо, енергично, качествено! През декември до вас ще бъде активен, силен човек от сферата на финансите. Ситуацията ще се проточи, но всичко ще завърши с триумф.

Скорпион

Годината ще отвори контакт със силен мъж лидер. Той обича да се играе по неговите правила. Или вие сами трябва да поемете юздите на властта. Февруари ще донесе щедри подаръци и пари за решителност. Погрижете се за здравето и красотата си.

Победа през март! Ще бъдете доволни от себе си. През април ярка жена ще ви вземе под крилото си, за да преподава или помага. В края на пролетта ви предстои решаване на книжни проблеми и контакти със счетоводител, нотариус, брокер или клиенти.

През лятото ще искате да се издигнете по-високо и да придвижите проекта напред. Екипът е вашият силен гръб във всяко начинание. Отидете на пътешествие, вземете нещата в свои ръце. Пребройте финансите си, за да имате достатъчно пари за всичко. Може да имате късмет в любовта през юли. Ваканционна романтика не е изключена! Август е подходящ за планиране на щастливия ви живот. Много хъс и енергия. Ще се ободрите духом и телом.

Новините през септември ще ви взломят. Но бързо ще преминете през трудния период и ще успеете да затворите вратата към миналото. Развитие, растеж и движение през октомври. Завършете есента с добри доходи, празници и подаръци. През декември бягство в усамотение, възможна е смяна на обстановката и емоциите.

Стрелец

Не позволявайте на мислите за миналото да провалят началото на годината. Ако проектът е заседнал, помислете за план Б.

Ще се отвори нова врата и ще имате късмет. Февруари е месецът на сътрудничеството. Може да се преместите при любимия човек, да започнете бизнес с партньора си или да получите добри семейни новини.

През март е възможен конфликт или чужда завист. Някой може да не удържи на думата си или да започне да клюкарства за вас. Но това ще бъде полезен и ценен опит. Април и май са време на щастие, семейство и постижения. Раждане на дете или закупуване на нов дом, добри новини за родителите или получаване на разрешение за пребиваване. Вие правите всичко както трябва и правилните хора ще бъдат до вас.

Юни е подходящо време за сватба и подписване на договори. Желанията ви ще се сбъднат през юли: някакво събитие ще завърши във ваша полза. Направете почивка през август. Много е добре да отидете в клиника, на ретрийт или на море.

Есента обещава двойка безплатно Стрелец. 2024 ще бъде щедра година за бракове, вълнуващи запознанства и бизнес предложения за вашия знак. През декември ще сте доволни от себе си. Направете почивка за празниците. Старият живот е към края си и ще посрещнете 2025 г. в нов статус.

Козирог

Февруари ви очаква движение напред: пътуване, преместване, нова работа. Тъмната ивица приключи. Ще имате от какво да избирате. През пролетта ще има много работа. Погрижете се за вашето здраве и безопасност. Или трябва да защитите позицията си по отношение на бизнеса, семейния бюджет или децата.

През април ще ви се наложи да се борите за мнението си с колеги и дори роднини. Можеш да разчиташ само на себе си. През май е време да решите какво да правите по-нататък. Спонтанно пътуване или неочаквана новина. През юни започнете живота си от нулата: имиграция, нова работа или връзка с партньор с голяма възрастова разлика. Поемайте рискове, вашето самочувствие е по-силно от всякога!

Съдбата дава зелена светлина на всички начинания през юли. През август ще бъдете в светлината на прожекторите, ще укрепите репутацията си или ще сбъднете съкровената си мечта. Щедрият септември ще ви даде средства да се поглезите. Октомври е подходящ за романтични шеги. Излъчвате щастие и здраве. В края на годината практикувайте умереност. Ще има малко свободно време. Ще бъдете поразени от делата на детето си, училището или работата. Щедра парична реколта в края на годината.

Анджела Пърл: Таро 2024 за Водолей

През февруари ще дойдат пари, възможно е пътуване. Кармичната карта на Съда през март показва рязка промяна в статуса. Вашият вътрешен импулс може да ви тласне към брак, развод или напускане на работа, която не харесвате. Страхът ще изчезне, защото няма какво да губите.

През април добрите хора ще даряват радост. Романтика или бизнес партньорство. През май нещата няма да вървят по план. За да продължите напред, преодолейте препятствията. Поддържайте близък контакт с хората, планирайте пътувания и разширяване на бизнеса за юни. Щедрият юли ще осигури средства за всякакви желания. През август до вас ще бъде силен мъж. Той ще даде съвет и ще помогне за решаването на важен проблем. Големи промени, движение и отказ от старото.

През септември ще си благодарите, че сте избрали този път. Първата стъпка в нова посока. Картите вещаят триумф и признание сред голям брой хора. Ще има какво да покажете на света. Ноември обещава неясно бъдеще и крах на плановете. Но притокът на финанси ще компенсира неудобството. През декември ще трябва да защитавате правата си. Ще се преродите от пепелта като феникс и ще преминете към нов статус в живота.

Риби

През февруари ще пристигне важно съобщение или гости. Ще искате да споделите радостта и успеха си с близките си. Пролетта ще ви даде нов шанс и приятни подаръци. Март е време за празник на душата. Силните двойки правят сватби.

През април вашите близки ще имат нужда от вашата емоционална подкрепа. Ще преминете на ново ниво в обучението или бизнеса си и ще почувствате свобода. През май ще ви помогне мъж Овен, Стрелец или Лъв. Много комуникация относно работа, инвестиции или недвижими имоти.

Лятото на 2024 г. започва с правни въпроси, които осигуряват стабилност. Делба на недвижим имот, работа с нотариус, получаване на разрешение за престой или нов трудов договор. И през юли ще се стремите към баланс. Защитете правото си на почивка – имате нужда от време за себе си. Август ще бъде напрегнат, но ще преодолеете всички страхове и съмнения.

В конкурентен септември дайте най-доброто от себе си. Покажете таланта си и хората ще разберат за вас! През октомври картите обещават късмет в паричните дела. Есента ще завърши с радостно събитие, подкрепено с материална стойност. Стабилният декември ще даде усещане за сила и контрол над предстоящия ден. Ще се преродите в ново качество.