От 2 – 8 декември започва МОЩЕН съдбоносен период за три зодиакални знака:

През периода от 2 до 8 декември ще можем да се съсредоточим върху цели, които ще увеличат нашето разбиране и осъзнаване, ще ни дадат смелост да разширим хоризонтите си и да спечелим увереност и оптимизъм от по-широка перспектива. Твърде лесно можем да се изгубим в детайлите на светското съществуване. С тази мощна енергия на Стрелец можем да намерим начини да преодолеем тези подробности от ежедневния живот и да подхранваме нашата вяра, надежда и визия.

Овен
Започват положителни промени, с посока на подобрение.

 Преосмислете и погледнете различно на много житейски ситуации. Комуникацията ще бъде лесна, като някои са на ниво обмен на енергийни ресурси. Внимавайте с документите и бъдете готови за финансови разходи.

Телец
Ще се ви се случи отговорно събитие, то ще изисква издръжливост и самоконтрол от вас. Ще можете да се справите с всички задачи с чест. Бъдете готови за промени, много ще зависи от текущото ви състояние. Не хабете енергия за минали преживявания, вие сте в настоящия момент.

Близнаци 
Вашите перспективи и светоусещане ще бъдат оптимистични. Ще почувствате, че можете да промените много, да започнете отначало и да спрете да се страхувате. Активно ще давате подаръци и ще ги получавате. Ще искате да харчите пари – не вземайте заеми по това време. 

Рак
Очаква се събитиен период. Ще общувате много, вероятно е да срещнете влиятелни хора. Помислете за ново пътуване. Бъдете внимателни по отношение на подписването на документи – сериозните документи изискват подробно проучване, не подписвайте нищо, без да сте го проучили задълбочено.

Лъв 
погрижете се за финансовите въпроси. Ако положите усилия, доходите могат да растат. Ще бъдете прекалено ревниви към сродната душа, което може да доведе до охлаждане на отношенията. Не забравяйте да отделите време за упражнения, разходки на чист въздух, дръжте гърба си изправен.

Дева
Акцентите ще започнат да се изместват. През тази седмица не бъдете тънко обидни и отношенията с роднините ще се подобрят. Проблемите с децата постепенно ще отшумят – децата ви ще започнат да ви радват с успех. Ще се занимавате с въпроси, свързани с недвижимите имоти – възможно е закупуване на недвижими имоти, преместване, началото на ремонти.

Везни
Седмицата на Везните ще се премине в домакински дела. Ще обичате да се грижите за членовете на семейството. Темата за жилището ще бъде уместна. Можете да инвестирате в недвижими имоти или да направите покупки за къщата. Ще има желание да отидете някъде. Вашите документи ще бъдат готови. Настроението ще бъде променливо.

Скорпион
Необходимостта от приятелско участие ще се увеличи. Ще се нуждаете от подкрепата на близки, съмишленици, роднини. Необходимостта от нови преживявания също ще расте. Въздържайте се от големи покупки, бъдете по-внимателни при работа с пари: случаите на кражби, измами не са изключени.

Стрелец
Ще бъдете особено привлекателни, убедителни, харизматични. Планирайте срещи, изказвания за това време. Ще търсите средства за желани и необходими покупки. Не се занимавайте с важни документи през тази седмица. Останете неутрални на работа, избягвайте конфликти.

Козирог
Възможно е да има напрежение в отношенията с другите – не я оставяйте да влезе в открита конфронтация и не изостряйте ситуацията. Насочете вниманието си към приятните страни на живота. Прекарвайте време със семейството си, партньора си, укрепвайте семейните връзки, играйте с деца.

Водолей
Благоприятен период за много начинания. Трудността обаче се състои в това, че ще ви бъде трудно да се концентрирате, да решите приоритетите и за някои от вас времето може да мине бездействащо. Изключете излишната емоционалност или я използвайте, за да пробиете.

Риби
Ще има важни срещи и важни разговори. Научете добрите новини. В живота ви може да се появят нови хора. Не им се доверявайте веднага, първо погледнете по-отблизо. Проявете гъвкавост в общуването, не позволявайте да бъдете използвани, винаги ясно определяйте граници, дори и с близки хора.