Ученическите снимки с различни мъже на Валерия от Ергенът 2, направо запалиха мрежата

Евгени Генчев, мисли, преди да се ожениш! Но мисли с горната си глава! – това пишат потребители в нета след снимките, които от снощи се разпространяват в мрежата. Те са на Валерия Георгиева и да – напълно истински са, без никакво преправяне.

На тях веганката е още ученичка, или най-многото да е току-що завършила (макар да се съмняваме на някои кадри).

И това младо, съвсем младо и уж невинно момиче, не се е прибирало вкъщи от „бръмчене“ по дискотеки и барове.

Защо ли?! Какво ли търси там?!

Кадрите се приеха повече от скандално в групи с фенове на предаването „Ергенът“, а потребители не крият потреса си. Това, което най-силно ги шокира, е фактът, че на снимките Вал не е с един мъж – примерно тогавашното й гадже, което също като нея да е на тази възраст и двамата да се радват на първата любов.

О, не! На снимките тя е постоянно с различни мъже, двама от които са известни у нас адвокат и танцьор-хореограф. Някаква непозната нам бабанка пък й бърка под блузката на първата снимка, а Валето се хили доволно. А се сещаме и друго – надали постоянно обикаляйки по баровете, тя е пила само вода или газирано, нали?! Чак такива наивници няма.

„Лошото е, че сега се прави на много морална, само за да върже богатия Генчо, който изобщо не е по дискотеките и шума. Но дано се усети овреме това момче“, коментират в нета.

Източник: Crimesbg.com