Хороскоп за утре, 29 ноември: БЛИЗНАЦИ Ново начинание. ВОДОЛЕЙ Бизнес успех. РИБИ Не си играйте с огъня!

ОВЕН
Напредък
Вълнуват ви предимно семейни въпроси днес, а работата ви е възможно да остане на заден план. Ентусиазмът у голяма част от Овните е значителен, което без съмнение ще доведе до активна изява в деловите и обществените среди.

Освен печеливша неделя подчертава яркия стремеж към промени. Имате шанса да се насочите към такива, а някои от зодията ще го сторят още днес.

Други ще завършат успешно започнатото, след което навлизат в едномесечен период за промени. 

ТЕЛЕЦ
Бъдете бдителни
Вземете под внимание очакванията на близките си и работете за тяхното осъществяване. Неделя е успешна за реализация на вашите лични и делови цели. Има някои неблаговидни явления, като опити за лъжи и измами от страна на онези, с които ще контактувате днес, но едва ли ще се поддадете на такъв натиск. Вродената ви мнителност веднага ще алармира, че става нещо нередно. Денят твърдо се определя като печеливш. 

БЛИЗНАЦИ
Ново начинание
Ще намерите елегантно решение на въпрос, който ви притеснява и без да се губите в догадки, ще пристъпите към изпълнението му. За да се възползвате максимално от благоприятните възможности, които неделя ви предоставя, първото, с което следва да се съобразите, е необходимостта от активност. За доста Близнаци се очертава служебно пътуване. До добри резултати ще достигнат преговарящите през този ден. 

РАК
Малки проблеми
Преминавате успешно през всички трудности, с които ви сблъсква днешният ден. Персонални проблеми предизвикват у Раците постоянно напрежение, което създава силно усещане за дискомфорт. В много случаи сегашната ситуация предизвиква проблеми в семейството или засяга взаимоотношенията с роднини. Въпросът ще бъде разрешен максимум до четири седмици, тъй че едва ли е необходимо да изпадате в негативни настроения, а още по-малко в кризисни състояния.

ЛЪВ
Напрегнат ден
Най-сетне имате възможност да си отдъхнете. Резултатите от упоритата ви работа и проявеното постоянство ще надхвърлят очакванията ви. Този ден ще е напрегнат за голяма част от Лъвовете. Не става въпрос за проблеми отвън, с които предстои да се сблъскате. Просто говорим за нагласата ви, която в едни случаи е повлияна от здравословно неразположение, а за друга част от представителите на зодията причините се отнасят към финансови и материални дела. 

ДЕВА
Новости
Време е да загърбите лошото настроение. Не се измъчвайте от черни мисли, а влезнете в откровен диалог, с човек, с когото имате нужда да се изясните. Днес Девите ще останат доволни от постигнатото. Разкриват се чудесни възможности за реализация в материалната сфера, както и за провеждане на делови контакти в обществените среди. Денят не е благоприятен за преговори, но ви носи новини, които ще хвърлят светлина върху развитието на интересуващ ви въпрос.

ВЕЗНИ
Парични проблеми
Различни становища по общ въпрос ще ви накарат да заемете по-твърди позиции в защита на интересите си. Професионална мощ и активни действия по въпроси от материално естество определят неделя като делово успешна за Везните. Тази положителна характеристика за деня може да се допълни с благоприятните контакти в обществените среди, особено за действащите в бизнеса. Трудностите за този ден в много случаи се отнасят до разрешаването на финансови въпроси, а в някои случаи и към контактите с приятели.

СКОРПИОН
Мек успех
Прекомерната сдържаност в отношения с желан от вас човек едва ли е верния път към сърцето му, за това опитайте да проявите инициативност и е много вероятно скоро да постигнете успех. Този ден ще е доста напрегнат и претоварен със задачи, което налага да се концентрирате. Твърде вероятно е да се сблъскате с пречки, които в определени случаи се оказват неотстраними за момента, а това ще предизвика нерви и може да извади някои от равновесие. 

СТРЕЛЕЦ
Кавги
Ще избегнете изненадите и нежеланите ситуации, стига да сте внимателни и да се съобразявате с обективните условия. Няма съмнение, че Стрелците ще извоюват успеха си в неделя, но денят не е еднозначен и ще се наложи да действате упорито, както и да отстранявате проблеми. Задължително е да избягвате противоречията в средите на вашата дейност, защото по този начин сами ще предизвикате пречките. 

КОЗИРОГ
Семейни тревоги
Денят ще ви стигне за да свършите всичко, което предвиждате. Имате и свободата, и волята и желанието, проявете повече активност. Неделя ще ви зарадва с успех при реализирането на онова, което сте замислили в служебен или личен план. Чудесно развитие ще имат преговорите, обществените контакти, сделките и договорирането в деловите среди. Известно разочарование е валидно за онези от зодията, които днес ще се разделят с партньор от бизнеса. 

ВОДОЛЕЙ
Бизнес успех
Използвайте деня, за да го прекарате сред близките си хора. Нуждаете се осезателно от почивка и разтоварване. Водолеите разполагат с чудесни възможности за финансова реализация и за достигане до делови успехи. Сполуката е с вас и по отношение на обществените контакти и за придвижването на лични дела. През този ден имате значителен шанс за успешно провеждане на преговори и за стабилизиране на взаимоотношенията с приятели или партньори от бизнеса.

РИБИ
Не си играйте с огъня
Намирате много сподвижници днес, така че няма да сте сами в начинанията си. Неделя е доста благоприятна за сключване на съюзи и партньорства. Част от представителите на Риби ще се устремят към такива ангажименти с тайната мисъл за по-ярки печалби без подбиране на средства за действия. Не е препоръчително да се осланяте на нечестност. Действащите по този начин скоро ще схванат грешката си, но ще е късно за корекции.