Анита Мейзер крие дъщеря-красавица – вижте нежната и напълно естествена Джулиана (Снимки):

Скандалната Анита Мейзер не спира да ни изненадва – бившата затворничка и претендентка за титлата „Мисис Свят 2014“ се оказа със скрит коз в ръкава си. Оказа се, че дамата, която е вманиачена по пластичните корекции, крие дъщеря-красавица . 

Силиконката, която от година живее в САЩ, след като у нас излежа присъда за убийството на мъжа си Николай, упорито крие от медиите наследницата си.

Макар и да не се е явявала на конкурси за красота, Джули определено е топ.

 

дъщерята на Мейзер

30-годишната Джулиана , или Джули, е много красива и напълно естествена.

Тя е рожба от първия брак на Анита Мейзер. Баща й умира от инфаркт през 2008 г., а тя още от невръстна възраст заминава с майка си в Америка. Там завършва училище, а след това и университета в Лас Вегас.

Джулиана на Анита Мейзер

Красавицата никога не е имала мераци да бъде популярна и страни от модните среди, въпреки че би могла да има светло бъдеще, особено с протекциите на майка си зад гърба си. Тя не желае името и да се свързва с нейното и така да добива известност. Докато външният вид на Анита Мейзер е обект на най-остри критики заради несполучливите и много на брой корекции, които я превръщат по-скоро в гротесков образ, то Джули разчита само на природните си дадености.

Анита Мейзер на плажа

А това е Анита Мейзер в разгара на лято 2020.