Всяка би й завидяла! Жени Джаферович получи най-красивото обяснение в любов за рождения си ден! (СНИМКИ)

Инфлуенсърското семейство Жени и Ваня Джаферович си открадна няколко дни този уикенд, за да отпразнува подобаващо 34-тия рождения ден на Евгения . По всичко личи, че празникът е бил специален и за двамата, защото избраха да го посрещнат в най-романтичния град на света – Париж .

Двойката буквално се е потопила в магията на Града на светлината, личи от снимките, които щедро качиха в социалните мрежи:

Джаферович Париж

Жени Джаферович Париж

Сутринта на рожденичката започна с чаша шампанско на балкона на хотелската стая.

„Благодаря ви от сърце за пожеланията! Изпращам една емоционална година и съм готова с отворено сърце и голяма усмивка да посрещна новите предизвикателства ✨ Щастлива и благодарна съм за всичко, което ми се е случило! Всеки щастлив миг и всеки урок от живота са ме направили това, което съм днес ???? Прегръщам ви и ви пращам ♥️“ – това написа развълнуваната Жени в Инстаграм в отговор на многобройните благопожелания за личния й празник.

Вечерта двамата си подариха вечеря на фона на Айфеловата кула – гледка, която би подкосила краката на всеки романтик!

Жени и Ваня Париж

Ваня и Жени в Париж

Но по-въздействащо дори от прекрасните кадри бе пожеланието на Ваня Джаферович към съпругата му, в което любовта струи от всяка дума!

„Винаги съм изпитвал необяснима симпатия и привличане към френската култура.

Още от тийнейджърските ми години, когато учителката ни по хърватски език ни даде да прочетем “Терез Ракен” на Емил Зола, а след това, когато за първи път изгледах “До последен дъх” на Жан Люк Годар и когато слушах Жан Пол Белмондо как ухажва Джийн Сибърг, докато се возят с кабриолет по Шанз Елизе, аз останах зашеметен и влюбен.

Интересното е, че въпреки всичко това, никога не бях стъпвал във Франция… до този момент.

Винаги съм се страхувал, че ще остана разочарован и че няма да е това, което е в романтичните ми представи, но моята по-добра половинка, любовта на живота ми, реши да ме заведе в Париж и да празнуваме рожденият ѝ ден тук.

Вместо аз да ѝ подаря нещо, тя ми подарява на мен, мисля си.

Айфеловата кула е пред нас, чаши със шампанско са в ръцете ни…

“Заслужава ли си всичко това? Не е ли надценено? Някаква светеща кула, стотици души се снимат, крещят, пият..” – помислих си

Поглеждаме се двамата. Виждам сълзи в очите ѝ. Усмихва се. Щастлива е. Много е красива. Моя е. Аз съм неин. Обичам я..

Искам да запазя този момент. Затварям очите и натискам копче. Щрак! Скрийншот в съзнанието ми. Слагам го в най-важната и най-скъпата папка, дълбоко в сърцето ми.

Отварям очите

⁃ “Честит рожден бебо! Volim te! Благодаря ти, че си до мен! “ – целувам я

Заслужава ли си всичко това?

Отговорът вече е кристално ясен.

Много повече отколкото някога съм си представял…“

сем.Джаферович Париж

Няма жена, която да остане равнодушна към подобно обяснение в любов! Или както пише в един от коментарите: „Това не може да го е писал мъж!“

Пожелаваме още много подобни щастливи мигове на прекрасното семейство!

Айфелова кула