Дженифър Лопес събра всички погледи с тази снимка както майка я е родила (снимка)

Дженифър Лопес за пореден път показа, че годините нямат значение и изглежда уникално добре.

Открай време голотата е едно от най-мощните оръжия за привличане на вниманието, с което шоубизнесът си служи умело, придържайки се към простата, но печеливша максима, че сексът продава… За добро или лошо никой не е способен да отрече доказания резултат на този принцип.

Поредното доказателство за това дойде от Дженифър Лопес, която успя не само да насочи погледите на милиони към себе си, но и да нагорещи тенденциозно захлаждащите се последни дни на ноември с 13-секундно провокативно видео, което преди часове публикува в своята лична Инстаграм страница.

Ако стелещият се навън студ е намерил начин да ви хване в капана си, то тогава спокойно можете да отворите профила на латино дивата, за да се сгреете, защото благодарение на нейният огнен сексапил, той направо пари.

Именно на това мнение са последователите ѝ в социалната мрежа, чиито пулс мигновено се ускори, след въпросния пост.

На кадрите, редящи се във клипчето, годеницата на Алекс Родригес позира пред обектива без никакви задръжки, както и дрехи… Да, тя стои пред обектива само с годежния си пръстен, чийто огромен диамант блести на лявата ѝ ръка. Но вместо очите на зрителя да бъдат избодени от вулгарна пошлост, която не е никак рядко явление в подобен род изображения, разсъблеченото тяло на певицата е представено по напълно естетичен начин.

„Красотата е да бъдеш силен и да нямаш ограничения… Тя се крие в това да разбереш собствената си стойност“, пише Джен.

Песента, която върви като музикален фон на фотографиите, редуващи се във видеото, се казва „In The Morning“, какъвто всъщност е и единия от хаштаговете към публикацията ѝ, с която, според сайтът Yahoo, изпълнителката на „Love Don“t Cost a Thing“ намеква за собствена козметична линия с името „Красотата няма срок на годност“, очакваща се да излезе на пазара на 1-ви януари догодина, други обаче твърдят, че това са снимки за новия ѝ сингъл, който ще бъде пуснат съвсем скоро. Без значение от повода, нейните почитатели бяха възхитени от начина, по който изглежда, демонстрирайки перфектните извивки на фигурата си.

 

„Господи, не мога да дишам!“, коментира един от тях.

„Най-привлекателната жена на света!“, категоричен бе друг.

„Инстаграм не може да понесе толкова сексапил“, пише трети.

 

Всички обаче напълно единодушно заключиха, че бившият бейзболист, откраднал сърцето на звездата от „Да свалиш Уолстрийт“, е един от най-големите късметлии на този свят с жена като Лопес до себе си. По информация на задокеанската преса, двамата трябва да се врекат официално в любов един към друг през 2021 г., след като сватбените им планове за тази година бяха отменени заради коронавирус пандемията.