Глези го повече от мъжа си! Вижте какво чудо сътвори Линда Петкова за Асен Василев (СНИМКА)

За никого не е тайна, че семействата на бившия премиер Кирил Петков и най-близкия му съратник, Асен Василев , са много близки. Дотолкова, че споделят и семейните си празници.

В събота Василев отбеляза 46-тия си рожден ден с тайно парти в тесен приятелски кръг.

Министърът на финансите събрал само най-близките си хора на вечеря и ги почерпил с класно бяло вино – любимото му питие.

По време на празненството звучала и музика единствено и само по негов избор. Вероятно опера, като се има предвид, че самият той навремето дори е вземал уроци в Америка при прочут тенор, пише retro.bg. 

А за тортата на рожденика отново се погрижила съпругата на съратника му Кирил Петков . Линда, която е близка до сърцето на Василев от дълги години, пак измайсторила специален авторски сладкиш за личния му повод.

В събота сутрин тя отишла рано-рано в сладкарницата си в центъра на София, за да приготви десерта и той да бъде възможно най-пресен за вечерното пиршество. Тази година канадката заложила на по-нестандартен сладкиш – сурова торта с лимони и лайм. Г-жа Петкова не пропусна да се похвали със снимка на творението си, което поднесла на Асен Василев.

Асен Василев торта

Впечатление прави, че този път десертът е бил значително по-малък от тези, които Линда е приготвяла за ВИП рожденика в предходни години. Вероятно и гостите, имали честта да го опитат, са били в по-оскъден състав.

Преди години канадката е приготвяла дори 3-етажни торти за ЧРД на Василев, а на едно от празненствата му в последните години специален гост е била оперната прима Райна Кабаиванска. Рожденикът не споделя публично къде е отбелязал празника си – дали в елитен столичен ресторант или пък в резиденцията на столичната ул. „Чаталджа“, която се ползва като щабквартира от най-видните представители на „Продължаваме промяната“.