Краят на ретроградния Меркурий ще отпуши късмета за тези 3 зодии – очакват ги истински подвизи!

Ретроградният Меркурий вече няма да ни измъчва, защото приключи на 15 септември. Може би вече сте усетили благотворното влияние на края му върху живота си, но има три зодии, които буквално ще ударят джакпота след тази дата, а в живота им ще завалят положителни промени .

Ето ги щастливците, чийто късмет буквално ще се отпуши след края на ретроградния Меркурий :
Овен

Ако ретроградният Меркурий донесе внезапни пречки и предизвикателства в професионалния живот на Овена, краят му ще донесе ново начало. Сега Овните ще имат възможност да напреднат по-бързо и да постигнат целите си.

Енергията им ще процъфтява отново, което ще им позволи да поемат инициатива и да постигнат успех.

Близнаци

За Близнаците краят на ретроградния Меркурий ще донесе облекчение и яснота в общуването. По време на ретрограден Меркурий те бяха объркани и често неразбрани. Сега посланията им ще бъдат разбрани по-добре и идеите им ще се реализират по-бързо. Очаква ги период на продуктивност и успешно сътрудничество с другите.

Риби

Рибите ще почувстват дълбоко емоционално облекчение след края на ретроградния Меркурий. По време на ретроградната фаза представителите на този знак бяха объркани относно чувствата си. Сега тяхната интуиция и емоционална интелигентност отново ще им помогнат да излязат от тази ситуация. Освен това ги очаква възможност за задълбочаване на връзките с любимите хора.