Дъщерята на Жерар Депардийо си направи 5 пластични операции, за да НЕ прилича на баща си! Ето как изглежда днес (Снимки):

Бащата е супергерой в очите на своята дъщеря – е, поне в повечето случаи. Връзката между бащите и малките им момичета винаги е била много силна, но разбира се, има и изключения от това правило.

Често пъти при децата на известните личности се случва точно обратното – чувстват се потиснати и нещастни от сянката на прочутите си родители и се стремят всячески да се разграничат от тях. Такъв пример е френската актриса Жули Депардийо

, която се опитва да се дистанцира максимално от баща си – легендата на киното Жерар Депардийо .

Жерар Депардийо

Жули е родена през 1973 г. в семейство на Жерар Депардийо и Елизабет Гиньо. Баща ѝ работи усилено, за да получи дъщеря му отлично образование. Жули посещава частен лицей, а по-късно учи философия в университета.

Жули Депардийо малка

Жули Депардийо не възнамерява да тръгне по стъпките на баща си, но се съгласява да играе с него в „Полковник Шабер“. През същата 1994 г. едно събитие коренно променя подхода на Жули към филмовия свят: ролята й в „La Machine“ определя бъдещето на младата актриса .

Жули Депардийо

Актрисата продължи да участва във филми, а в някои от тях дори получава главна роля. Брат й също се занимава с актьорство. Жули Депардийо признава, че е обичала брат си много повече от баща си. В едно интервю тя дори казва, че талантът на Гийом е много по-голям от този на Жерар, а последният много ревнувал сина си заради това.

Жули Депардийо нос

Журналистите обаче често подчертават, че пътят на Жули към славата е проправен от известния й баща, от което младата жена много се разстройва.

Жули Депардийо с баща си

Жули никога не е искала да бъде сравнявана с баща си. Ето защо тя се решава на цели пет пластични операции , след които външното им сходство намалява значително.

Жули Депардийо нос

През 2013 г. Жули Депардийо заяви пред репортери, че баща й със сигурност ще умре през следващите пет години: той винаги е бил бунтар и е водил неправилният начин на живот, което със сигурност ще го убие рано или късно. Както виждаме, „пророчествата“ на дъщерята не се осъществиха.

Жули Депардийо днес

През 2011 г. Жули се запознава с Филип Бланшар, за когото скоро се омъжва. Двойката отглежда двама сина: Били и Август.

Жули Депардийо семейство

Днес Жули все още снима филми. Пожелаваме й творчески и лични успехи.