Хороскоп за 23 април-РАК Без резки промени, ЛЪВ Ново начало

ОВЕН
Владейте емоциите си
Нуждаете се от информация, свързана с важно за вас решение. Днес такава ще получите от човек, близък до вас.

Сряда ще е успешна за онези Овни, които придържайки се към предварителния си план за деня, ще разгърнат стратегическите си умения за реализиране на желани цели. Не е изключено да се сблъскате със затруднения по въпроси от финансово естество, но ще успеете да ги преодолеете.

ТЕЛЕЦ
Борете се смело
С правилните си решения на работното ви място ще утвърдите авторитета си и ще ускорите издигането си. Доста тежък и напрегнат ден, през който Телците трябва да са много внимателни във всичките си начинания. Днес започва нов двадесет и осем дневен период, чието развитие ще е като това за настоящия ден. Не позволявайте да възникват кавги,  негативни взаимоотношения, и не лъжете.

БЛИЗНАЦИ
Дръжте на позициите си
Може да осъществите намеренията си, ако съчетаете действията си с тези на партньорите ви. Денят е напрегнат и дава яснота, че сега късметът ви е лош и ще сгрешите ако разчитате на него. Не е препоръчително да се заемате с разрешаването на проблеми или на спорове свързани с финанси, както и на ситуации, засягащи негативното развитие на събития от близкото минало.

РАК
Без резки промени
По причини, независещи от вас ще настъпи промяна в програмата ви. Ще се съобразите с когото трябва, въпреки, че няма да е по вкуса ви. Доста Раци умело лъжат и успяват да постигнат целите си, но ако сте решили, че сте неуловими хитреци, е препоръчително днес да не се облягате на това схващане, защото ще се провалите. Сряда е заредена с положителни възможности от които не е трудно да се възползвате чрез търпение.

ЛЪВ
Ново начало
Кратко пътуване ще ви се отрази много добре. Смяната на обстановката ви помага да прецените по-трезво ситуацията, в която се намирате в момента. За реализацията на лични цели, и при осъществяване на ангажименти в обществените среди, сряда е доста благоприятна и ще ви радва със сполука. Поради липса на шанс, такава ще липсва на онези от представителите на Лъв, които ще изпълняват професионалните си задължения днес.

ДЕВА
Добра реализация
Развитията в последно време ще ви подтикнат да направите промени в живота си, за да стане той по-привлекателен и спокоен. Напрежението през този ден ще е изразително при Девите. Мнозина от зодията са се устремили към реализацията на своя цел, за която още днес ще проведат срещи и разговори със съответните хора.  По принцип проектът ви може да се осъществи, но за момента едва ли ще е възможно.

ВЕЗНИ
Към делови подем
Не задълбочавайте проблемите си с хора от обкръжението си. Това би ви попречило не само в работата, но и в личен план. Сряда разкрива добри възможности за сполука, но сериозно подчертава, че онези от зодията, които действат неправомерно или изправят някого пред свършен факт, от който ще се обогатят, ще закъсат. Сполука няма да ви липсва, защото късметът ви е силен тъй че рискът е излишен.

СКОРПИОН
Понижено напрежение
На работна среща, свързана с работа ви ще планирате следващите си ходове, съчетавайки ги с партньорските. Големият успех на Скорпионите през този ден се отнася към разрешаването на важен въпрос, свързан с бъдещето. В случая няма никакво значение дали лично вие ще действате за въпросната реализация, или това ще сторят други хора. Важното е, че в крайна сметка сполуката е на ваша страна.

СТРЕЛЕЦ
Действайте с размах
Напрежението на работното място расте, може би породено от стратегия,целяща „подобрение“. Сряда е носител на чудесни възможности за реализация на материални цели, на лични ангажименти или за осъществяване на важни срещи в обществените среди. Повечето от знака ще успеят с реализацията на целите си, но някои ще бъдат възпрепятствани от здравословен проблем.

КОЗИРОГ
Липса на емоции
Въпросът е къде да отидете. Имате нужда от разнообразие и презареждане с енергия, така че не го отлагайте. Както обикновено, Козирозите са енергични за реализацията на целите си. но и нервни поради съмнения н сполуката. Последните ще тласнат някои към хитруватана не, което не само че не е препоръчително, а определено може да се нарече вредно, защото може да ви лиши от сполука.

ВОДОЛЕЙ
Бъдете активни във всичко
Дългоочаквано събитие ще ви донесе много настроение и радостни вълнения. Необходимостта от почтеност в личните и деловите взаимоотношения е подчертана пред този ден, защото присъствието ù ще е гаранция за успеха ви. Има влияния, които предразполагат към хитрост и коварство, но наклоните ле се към тях е сигурно, че ще рискувате сполуката си.

РИБИ
Реализирате желаното
Работата днес ви предлага различни изненади, но това едва ли ви притеснява. Днес не е изключено да се разминете с осъществяването на уговорена среща, но това не е фатално за реализацията на финансови,делови и обществени ангажименти. Денят ще е напълно успешен. Проблематично за мнозина ще се окаже здравословното състояние, но в никакъв случай не е тревожно.